Štirje vozniki začasno ostali brez vozniškega dovoljenja, saj so vozili pod vplivom alkohola

Kršiteljem so bili izdani plačilni nalogi in prepovedana nadaljnja vožnja.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. maj 2023 ob 12:27
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 19. maja, ob 11.05 je oškodovanec na PP prijavil, da mu je neznani storilec iz parkiranega vozila pred eno od ormoških trgovin, odtujil denar, katerega je imel v vozilu. Evidentirali so kaznivo dejanje Tatvine. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Ob 23.33 so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

V soboto, 20. maja, ob 21.25 so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 22.10 so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 23.40 so policisti na Ptuju zasegli delno pokajen zvit cigaret z zelenimi delci rastline. Zaradi suma prekrška po ZPPPD je bil s potrdilom o zasegu predmet zasežen. Po prejeti analizi sledi hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

Ob 2.20 so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na OS Ormož, prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja.



Več v Črna kronika