Otvoritev nove trgovine Mr. Pet v Ljutomeru - Velika akcija in darila!

Otvoritev bo v četrtek 1. junija, pri čemer se obeta spektakularna otvoritvena akcija, ki bo trajala vse do 3. junija 2023.

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 29. maj 2023 ob 07:13
Otvoritev nove trgovine Mr. Pet v Ljutomeru

Otvoritev nove trgovine Mr. Pet v Ljutomeru

Veselje za vse ljubitelje malih živali se neizmerno povečuje, saj se na Kolodvorski ulici 26 v Ljutomeru odpira nova trgovina Mr. Pet. Otvoritev bo v četrtek 1. junija, pri čemer se obeta spektakularna otvoritvena akcija, ki bo trajala vse do 3. junija 2023.

Trojni bonusi, izjemna darila in nepozabno doživetje za vse kosmatince

Ob otvoritvi vas čaka tudi izjemno dogajanje, poleg popustov še nekaj za vaše ljubljenčke. Mr. Pet bo namreč ob otvoritvi poskrbel za poslastico s pasjo restavracijo, kjer bodo vaši kosmati prijatelji izbirali med briketi, klobasami, priboljški in prehranskimi dodatki. Poskrbljeno bo za okusne dobrote, ki bodo razveseljevale tudi najzahtevnejše pasje brbončice.

Vrhunska ponudba v izjemni poslovalnici

Mr. Pet je znan po svoji vrhunski ponudbi za male živali in nova poslovalnica v Ljutomeru bo prava paša za oči. Zaseda kar 350 kvadratnih metrov, kjer vam strokovno osebje z veseljem svetuje in pomaga pri izbiri najboljših stvari za vašega ljubljenčka. V trgovini boste našli tudi širok nabor izdelkov več kot 100 priznanih znamk, ki zagotavljajo kakovostno nego in opremo za vaše ljubljenčke, poleg tega pa vam bodo na voljo tudi izjemni prehranski izdelki.

Na vas čaka prek 5000 artiklov za vaše ljubljenčke

V Mr. Petu ne boste našli ponudbe samo za vaše kužke in mucke, ampak smo za vas pripravili tudi izjemen nabor izdelkov za ostale hišne ljubljenčke - za glodavce, ptice, ribe, kače in še in še. Poleg tega v trgovini najdete tudi vso potrebno hrano in opremo za akvaristiko in teraristiko.

Mr. Pet

Pridružite se Klubu Mr. Pet

Posebej vabimo vse ljubitelje živali, da se pridružite Klubu Mr. Pet. S pridružitvijo tej veliki družini prejmete bonus nazaj na kartico Mr. Pet ob vsakem nakupu. Članstvo je popolnoma brezplačno, Mr. Pet pa ima že prek 100.000 članov. Klub Mr. Pet ponuja številne ugodnosti in privilegije, zato postanite naš član tudi vi.

Se vidimo od 1. junija dalje na Kolodvorski ulici 26 v Ljutomeru

Ne zamudite priložnosti, da se pridružite slavnostni otvoritvi nove trgovine Mr.Pet v Ljutomeru. Skupaj z nami ustvarjajte najlepše doživetje za vaše ljubljenčke!

Mr. Pet. Vse za male živali.



Več v Gospodarstvo