Optika Dober vid se je preselila na novo lokacijo - Prešernova ulica 17a v Ljutomeru

Od 10. junija 2023, ko so praznovali četrto obletnico poslovanja, jih najdete na novi lokaciji.

Oglasno sporočilo, torek, 13. junij 2023 ob 06:14
Optika Dober vid

Optika Dober vid

Začetki Optike Dober vid segajo nedaleč nazaj, natančneje štiri leta. Želja po kvalitetni in dobri storitvi se nam je uresničila. V veliko zadovoljstvo nam je, da nas stranke vedno pohvalijo, da so zadovoljne z našimi storitvami in še najpomembnejše, da so zadovoljne z nami, ki to storitev nudimo. Optični trg dandanes namreč nudi neskončne možnosti, ponudbe je veliko. Zato je naše vodilo, da stranki ponudimo to, kar potrebuje. To lahko storimo le, če se stranki posvetimo, jo poslušamo, z njo vzpostavimo pristen odnos, nato pa s strokovno podkovanostjo izberemo produkt, ki ga stranka potrebuje. Delamo po načelu, kar želiš zase, nudi svoji stranki.

Naša očala izražajo okus in osebnost vsakega posameznega kupca. To pomeni, da so očala osebno prilagojena posamezniku, ki bo ta očala uporabljal. S strokovnim svetovanjem posamezniku omogočimo, da si izbere očala, ki služijo vsem njegovim potrebam in življenjskemu stilu. Pomembno nam je, da stranka ve, kaj si je kupila, da pozna vrednost izdelka, ki ga nosi.

Moje ime je Tanja in sem ustanoviteljica, lastnica Optike Dober vid. Štiri leta nazaj sem z ustanovitvijo lastne optike uresničila svoje sanje. Imam namreč podjetje, kjer se dogajajo same lepe stvari. Delo z ljudmi me izpopolnjuje, zadovoljstvo strank me navda z delovnim elanom in vse to mi omogoča, da pri svojem delu ne ubiram bližnjic, saj za svoje stranke želim le najboljše. To, da lahko s storitvami, ki jih nudim v svojem podjetju, pomagam ljudem do boljše kvalitete življenja, mi veliko pomeni. Moje zadovoljstvo je toliko večje, ker je moja »služba« zame način življenja. Uživam v vsakem dnevu, tudi ko ne gre vse gladko. Svoje izkušnje in znanje sem predala naprej svoji hčerki Sarah, ki je nepogrešljiv člen podjetja.

Od 10. junija 2023, ko smo praznovali četrto obletnico poslovanja, nas najdete na novi lokaciji. Preselili smo se v nove prostore na Prešernovi ulici 17a v Ljutomeru. Vse naše storitve ostajajo enake, kvečjemu bomo še kaj dodali.

Naše produkte si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini, in sicer na www.dobervid.com. Vse informacije glede očesnih pregledov in drugega dogajanja lahko prav tako spremljate na naših socialnih omrežjih, Facebooku in Instagramu.

Že dobro leto dni smo tudi prodajno mesto kristala Steklarne Rogaška. S tem smo omogočili nakup teh prekrasnih in večnih izdelkov tudi v Pomurju.

Veselimo se vašega obiska!




Več v Gospodarstvo