Preverite aktualne modne trende in prisluhnite stilskim nasvetom strokovnjakov

Zagotovo se boste strinjali, da je v garderobi vedno dobro imeti kose, ki ustrezajo vašemu imidžu in poudarijo vaš modni slog.

Oglasno sporočilo, torek, 27. junij 2023 ob 13:04
Preverite aktualne modne trende in prisluhnite stilskim nasvetom strokovnjakov

Preverite aktualne modne trende in prisluhnite stilskim nasvetom strokovnjakov

Poletje je tukaj, s tem pa tudi čas, da prevetrite garderobo in si privoščite nekaj osvežitve, s katero boste začinili svojo modno podobo v poletnih mesecih. Morda potrebujete nove kopalke, iščete udobne bermude, se odločate za nakup lahkotne srajce, ali pa izbirate med ponudbo japonk in natikačev. Res je, izbira je pestra, pisana in nadvse mikavna, od vas pa je odvisno, kateri kosi vas bodo prepričali.

Preden se lotite nakupovanja in se čisto zares prepustite trendom letošnjega poletja, pa vendarle premislite, za kakšno priložnost potrebujete nov kos oblačila ali obutve. V primeru, da kupujete oblačila, ki jih boste nosili vsakodnevno, izberite kose, ki bodo kakovostni, udobni in se bodo obenem ujemali s preostalimi kosi vaše garderobe. Če pa iščete nekaj več poživitve, pa le pobrskajte med nekoliko bolj eksotičnimi kosi, zaradi katerih boste navdušili, kjerkoli se boste pojavili. A gremo lepo po vrsti.

Calvin Klein Jeans - sinonim za klasiko, kakovost in udobje

Na spletni strani Answear je nadvse pestra ponudba različnih kosov oblačil, obutve in modnih dodatkov. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami, vzorci in materiali, v ponudbi pa je tudi bogat nabor kosov priznanih blagovnih znamk. V primeru, da iščete trendovske kose s podpisom uveljavljenega proizvajalca, pobrskajte po ponudbi Calvin Klein Jeans. Ameriška blagovna znamka je že vrsto let sinonim za trendovsko modo, obenem pa visoko kakovost, ki jo nudi. Kosi, ki jih običajno krasi logotip znamke so klasični, a stilsko dovršeni, zato ste lahko prepričani, da jih boste brez težav skombinirali na način, ki vam bo ustrezal. V ponudbi so tako nekoliko bolj elegantni kosi, kot so denimo srajce in suknjiči zanjo in zanj, morda izberete katere od (sedaj že) kultnih kavbojk s podpisom Calvin Klein, ali pa se odločite za nakup poletne lahkotne obleke in sandal. Izbira je vaša. Tudi paleta barv je nadvse pestra, zato ste lahko prepričani, da boste v ponudbi Calvin Klein našli kose za prav vse generacije, priložnosti in modne sloge obenem.

Tommy Jeans je odgovor na vaše modne želje

Tommy Jeans je odgovor na vaše modne želje

V ponudbi na spletni strani Answear lahko tako izbirate med ponudbo nekoliko bolj klasičnih kosov, ki jih je mogoče skombinirati na različne načine, ali pa se odločite za nakup katerega od kosov oblačil oziroma obutve, ki se ujemajo z zadnjimi modnimi trendi. Zadnjih nekaj sezon so tako v ponudbi široke majice z velikimi napisi, ki spominjajo na obdobje 90-ih, zraven pa lahko skombinirate še bele nogavice, široke kavbojke in klobuček v obliki vedra "bucket", ki prav tako spominja na tisto preteklo desetletje. Po navdih za več modnih trendov pobrskajte med ponudbo Tommy Jeans, linijo izdelkov s podpisom priznane modne znamke Tommy Hilfiger. Izbirate lahko med bogato ponudbo trendovskih oblačil, morda se odločite za nakup platnenih superg v različnih barvah in vzorcih, ali pa se odločite za nov modni dodatek, ki ga boste vkomponirali v modni slog. Poleg klasičnih majic in kavbojk ter jaken iz džinsa, se lahko odločite tudi za nakup nekoliko drznejših kosov, zato je čas, da prepustite domišljiji prosto pot in svoj modni slog začinite z dobro mero modne kreativnosti.




Več v Gospodarstvo