V nesreči sta se poškodovali dve osebi, sopotnica huje

Voznik avtodoma, sicer avstrijski državljan, se je skušal izogniti trčenju v tovorno vozilo pred njim, pri tem je zavil na drug vozni pas, vendar je kljub temu trčil vanj.

Prlekija-on.net, petek, 30. junij 2023 ob 10:49
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V četrtek je na avtocesti A1, v smeri proti Avstriji, ob izvozu Maribor - center, prišlo do prometne nesreče. Do prometne nesreče III. kategorije je po doslej zbranih informacijah prišlo, ko se je voznik avtodoma, sicer avstrijski državljan, ki je po avtocesti A1 peljal v smeri proti Šentilju, ob izvozu za Maribor - center skušal izogniti trčenju v tovorno vozilo pred njim, pri tem je zavil na drug vozni pas, vendar je kljub temu trčil vanj. Policisti PPP Maribor nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin prometne nesreče.

V nesreči sta se poškodovali dve osebi - voznik avtodoma lažje in njegova sopotnica težje, vendar po zadnjih informacijah njeno življenje ni ogroženo.

Avtocesta je v smeri proti Avstriji na tem delu bila nekaj časa v celoti zaprta, nastajal je tudi zastoj. Policisti ob tem opozarjajo, da se turistična sezona odraža tudi na cestah ter voznike pozivajo k večji strpnosti in previdnosti na cestah.

Na avtocesti je prišlo do prometne nesreče

Zaradi prometne nesreče popolna zapora avtoceste, ena oseba huje poškodovana


Objavil/a David Slavič dne Četrtek, 29. junij 2023



Več v Črna kronika