Obravnavali številne tatvine, tudi poljskih pridelkov in napitkov v fitnesu

Policisti so izsledili in prijeli tudi pet tujcev, ki so na nedovoljen način prečkali notranjo mejo EU, od tega tri državljane Nepala in dva Sudana. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v Azilni dom Ljubljana.

Prlekija-on.net, sobota, 1. julij 2023 ob 08:42
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, nedovoljen prehod notranje meje EU, eno poškodbo vozila na parkirišču, zaseg vozila in tri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v hišo, tatvino sadja, poškodovanje tuje stvari, tatvino poljskih pridelkov, tatvino denarja in napitkov v fitnesu ter tatvino kolesa, rdeče barve, s črnimi blatniki.

Policisti so na relaciji Petišovci - Lendava izsledili in prijeli pet tujcev, ki so na nedovoljen način prečkali notranjo mejo EU, od tega tri državljane Nepala in dva Sudana. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v Azilni dom Ljubljana.

Na pomurski avtocesti so policisti zaustavili voznika osebnega avtomobila francoskih registrskih oznak, kateri je pred tem krepko prekoračil dovoljeno hitrost, saj je vozil kar 180 km/h. Vozniku je bila izrečena globa.

V Melincih je bil zaustavljen voznik neregistriranega osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju celotne PU Murska Sobota.




Več v Črna kronika