Tabor društva Rast Ljutomer razveseljeval 30 otrok in mladostnikov

Pet dni je potekalo v zelo sproščenem vzdušju, polnem nasmehov, objemov in dobre volje vseh zbranih.

Prlekija-on.net, nedelja, 9. julij 2023 ob 20:18
Tabor društva Rast Ljutomer

Tabor društva Rast Ljutomer

Inkluzivno obarvan počitniški tabor društva Rast Ljutomer, je drugo leto zapored razveseljeval 30 otrok in mladostnikov starih od 5. do 28. let ter 13 spremljevalcev, prostovoljcev.

V tednu od 3. do 7. julija smo od 8. do 15. ure, našim tabornikom ponudili pester program: Plesno delavnico v ŠIC Ljutomer, športne igre, pohod in ribarjenje na Moti, ogled potočnega mlina na Gibini in vožnjo po zip line - u, ogled prikaza življenja na prazgodovinski naselbini na Razkrižju, jahanje konj in voden ogled konjušnice na gradu Rakičan, kopanje v termah Banovci, likovne delavnice s sliknjem na platno, slikanje na kamne, slikanje na kožo, vsak dan malica in kosilo ter podporo in prijateljsko pomoč.

Pet dni je potekalo v zelo sproščenem vzdušju, polnem nasmehov, objemov in dobre volje vseh zbranih. Stkale so se nove prijateljske vezi, izakazali smo pogum pri premagovanju izzivov ter si izrekli POHVALE za vztrajnost!

Iskrena in največja zahvala velja EKIPI SPREMLJEVALCEV, ki je s svojo neomajno potrpežljivostjo in prilagodljivostjo skrbela, da smo tabor uspešno izpeljali.

Ker so udeleženci prispevali za tabor le simbolični prispevek, so naš program podprla tudi lokalna podjetja in posamezniki. S svojo donacijo so omogočili nepozabna doživetja naših tabornikov. HVALA za Vaš dar!

DONATORJI: Farmtech d.o.o., Dukin d.o.o., PSC Ljutomer d.o.o., AC Makoter d.o.o., Dejan Bohinec s.p., Kocuvan Boris, T. C. Jakl d.o.o., Samo Zanjkovič, Karoline Ovsenjak, Andrej Hudin, ŠIC Ljutomer, Nina Mernik in restavracija Mitra Ljutomer.

Zapisala: Marija Kašić, predsednica društva Rast Ljutomer
Več v Kultura in izobraževanje