10 primerov sten z lesenimi paneli in namestitvijo televizorja

Ustvarite si domači kino ali samo prijeten prostor za televizijo.

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 17. julij 2023 ob 18:56
10 primerov sten z lesenimi paneli in namestitvijo televizorja

10 primerov sten z lesenimi paneli in namestitvijo televizorja

Skoraj vsak dan prejemamo povpraševanja strank, ki želijo izvedeti, ali je mogoče na naše lesene panele namestiti televizor in kakšen bo izgled po namestitvi. Zato sem se odločil napisati ta prispevek v spletnem dnevniku, da vam pokažem, kako čudovito je lahko, ko svoj televizor namestite na naše lesene plošče. Preden pa nadaljujemo, bi rad poudaril, da če želite namestiti televizor na plošče, morate zagotoviti, da plošče niso namenjene nosilnosti. Zato je nujno, da televizijski nosilec pravilno pritrdite skozi filc in v steno.

Zdaj pa si poglejmo deset primerov sten, na katerih je nameščen televizor na naše lesene plošče. Morda dobite navdih!

#1 - Lesena stena New Yorker z vgrajenim televizorjem

Lesena stena New Yorker z vgrajenim televizorjem

Na prvem primeru imamo kombinacijo lesenih panelov in stene New Yorker. Osebno menim, da je to odlična kombinacija! Naravni leseni videz in hladno jeklo izgledata čudovito! Ta kombinacija je trenutno zelo priljubljena v Evropi in ni težko razumeti, zakaj. Še ena zanimivost na tej sliki je, da so leseni paneli nameščeni na sredini stene. Običajno se paneli raztezajo do robov in vogalov, vendar ta postavitev daje zanimiv videz. Ocena: 10/10!

#2 - Kamin in televizor

Kamin in televizor

Ta primer je čudovit. Všeč mi je ideja, da ustvarite škatlo s paneli, na vrhu namestite televizor, na dnu pa biokamin. Takšne postavitve redko srečamo. Običajno so leseni paneli nameščeni neposredno na steno, v tem primeru pa so si vzeli čas za izdelavo posebne konstrukcije z leseno ploščo. Ali sem edini, ki si ob tej sliki predstavlja, kako bi se usedel na kavč s skodelico dobrega čaja in gledal dober film? Kar kliče po sprostitvi!

#3 - Okvir za televizor

Okvir za televizor

Kako kul je ta slika? Ponovno imamo lesene panele, ki so bili nameščeni v sredini stene, namesto da bi se raztezali do robov in vogalov. Ampak to ni pomembno. Izgleda izjemno kul, še posebej z dvignjenim stropom. Ta postavitev doda prostoru dodatno dimenzijo in ga naredi bolj ekskluziven ter eleganten.

Če imate poševno streho, ni ovir. Postavitev je enostavna.

#4 - Sodoben in severnjaški videz

Sodoben in severnjaški videz

Ta slika izgleda kot iz revije. Všeč mi je kombinacija različnih barv od temnih do svetlih, skupaj z lepimi dekoracijami. Ta stranka se zares zna opremiti, vse se popolnoma ujema. Opazite lahko tudi zaključne letve na vogalu. Običajno se leseni paneli postavijo okrog vogalov, vendar je ta stranka izbrala leseno letvico za zaključek in nato nadaljevala z montažo filca z druge strani. Sploh mi je všeč ta zaključek in celotna usklajenost prostora.

#5 - LED-okvir

LED-okvir

Kot smo že omenili v prejšnjih blog objavah, so LED-luči zelo priljubljene in povsem razumem zakaj. Mislim, da dajejo lesenim panelom svež videz. Pri tem primeru mi je všeč tudi dolgo stojalo za televizor, ki se razteza od ene stene do druge. Izgleda, kot da je vgrajeno v majhno zarezo v steni. Izdelali so tudi okvir iz lesenih panelov. Poglejte, kako so izrezali panele, da je televizor vgrajen v luknjo/okvir. In kako lepo televizor izgleda kot slika!

#6 - Televizor z velikim zaslonom?

Televizor z velikim zaslonom?

Ta primer je res kul! Ko sem prvič pogledal to sliko, sem pomislil, da je televizor nameščen na celotno črno površino. Izgleda kot ogromen velik zaslon! To bi bilo zares izjemno! Ta primer je podoben prejšnjemu, z okvirjem okoli televizorja, vendar ga je kupec vzel na naslednjo stopnjo z drugačno akustično postavitvijo.

#7 - Celotna stena

Celotna stena

Všeč nam je, ko se odločite za celotno steno z našimi akustični leseni paneli. Daje divji izraz in tudi dobro izgleda. Poleg dobrega videza boste ugotovili, da bo televizor nameščen neposredno na lesene panele izboljšal kakovost zvoka, še posebej, če imate velike zvočnike. Na tej sliki so leseni paneli nameščeni čisto do robov. Nekateri se odločijo, da jih namestijo vse do tal, drugi pa pustijo prostor za noge. Izbira je odvisna od osebnega okusa.

#8 - Pol stene

Pol stene

V tem primeru je stranka izbrala namestitev dveh panelov. Nekateri bi morda menili, da izgleda ne

koliko nedokončano, vendar menim, da sobi daje poseben čar. Takoj dobite občutek, da stranka ve, kaj dela. Prostoru daje prednost in daje tej sobi toplejši občutek. To tudi dokazuje, da ni treba montirati celotne stene s paneli, da dosežete prefinjen videz. In kako kul je, da je televizija nameščena poševno glede na panele!

#9 - Retro dom

Retro dom

Mislim, da je ta slika zelo kul. Prvič, osvetlitev lesenih panelov z lučko je res lepa. Daje vintage vzdušje in se odlično ujema. Tudi Hiska24 deluje kot pregrada prostora in ustvarja izjemen učinek. Leseni paneli so tokrat nameščeni čisto do tal, kar prav tako izgleda izjemno. In kako kul je kamin!

#10 - Izraba prostora

Izraba prostora

Mislim, da je to izredno kul! Tukaj so uspeli izkoristiti polovico stene za nekaj koristnega. Običajno bi bila ta stena neizkoriščena, vendar je stranka našla način, kako jo uporabiti, in menim, da izgleda odlično. Leseni paneli so odličen kontrast v svetlem prostoru. Opazite tudi, da so jih uporabili tudi na drugih mestih v ozadju. Obožujemo ta učinek!

Zaključek - Namestitev lesenih panelov za vaš televizor je zelo priporočljiva!

Kaj smo se torej naučili? Montaža televizorja na naše lesene panele je odlična izbira. Enostavna je za izvedbo in obstaja več različnih načinov namestitve. Najpogostejši način je uporaba celotne stene z lesenimi paneli, vendar opažamo, da se vse več ljudi odloča za namestitev dveh panelov in namestitev televizorja poševno glede na panele. To lahko ustvari zanimiv učinek! Poleg izjemnega videza boste opazili tudi izboljšano kakovost zvoka vašega televizorja, če ga montirate na lesene panele. Skratka, izgleda odlično in zagotavlja izjemno doživetje! Ni več kaj dodati, razen da se lotite projekta.

Ustvarite si domači kino ali samo prijeten prostor za televizijo. Hvala, ker ste prebrali!




Več v Gospodarstvo