V četrtek več vlomov, s čimer so neznanci podjetja skupaj oškodovali za okoli 39 tisoč evrov

Policisti pozivajo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije, ki bi pripomogle k odkritju storilcev, da jim to sporočite na tel. št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Prlekija-on.net, petek, 28. julij 2023 ob 16:56
V četrtek so policisti obravnavali več vlomov

V četrtek so policisti obravnavali več vlomov

Policisti so bili včeraj malo pred 7. uro obveščeni o vlomu v poslovni prostor v Lendavi od koder je bilo odtujenih 6 anten z GPS znamke JOHN DEER. Neznani storilec je oškodoval podjetje za 18.000 evrov.

Malo po 7. uri so bili obveščeni o vlomu v gradbene kontejnerje v Murski Soboti, kjer je bilo odtujeno različno električno in drugo orodje. Z dejanjem je neznani storilec oškodoval podjetji za približno 4.700 evrov.

Danes, ob 00.32 uri pa so bili obveščeni o vlomu v bencinski servis v občini Rogašovci. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci v nočnem času vlomili v poslovni prostor in odtujili večjo količino tobačnih izdelkov v vrednosti okrog 15.000 evrov. Z vlomom je nastalo še dodatnih 1.000 evrov škode.

Policisti pozivajo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije, ki bi pripomogle k odkritju storilcev, da jim to sporočite na tel. št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.Več v Črna kronika