V prometnih nesrečah huje poškodovana dva voznika in sopotnica, posredoval je tudi helikopter

Na območju PP Lenart je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozilom izven vozišča na njivo, na območju PP Podlehnik pa je voznik motornega kolesa s sopotnico zgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču.

Prlekija-on.net, nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42
Posredoval je tudi helikopter

Posredoval je tudi helikopter

V soboto, 29. julija, okrog 14. ure se je na območju PP Lenart zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami. Voznik osebnega avtomobila je zapeljal z vozilom izven vozišča na njivo, s sprednjim delom trčil v nabrežino in nato še nekaj metrov vozil po njivi.

Voznik se je pri tem hudo telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom prepeljan v UKC Maribor. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ukrep zoper voznika.

Huje poškodovana voznik in sopotnica

Tudi okrog 17. ure se je na regionalni cesti na območju PP Podlehnik zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami. Voznik motornega kolesa je zaradi neprilagojene hitrosti zgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču. Na motornem kolesu je bila tudi potnica.

Voznik in potnica sta se hudo telesno poškodovala in sta bila, voznik s helikopterjem, potnica pa z reševalnim vozilom, prepeljana v UKC Maribor. Policisti bodo zoper voznika podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.




Več v Črna kronika