Ormoški policisti obravnavali dve spletni goljufiji pri rezervaciji apartmaja na Hrvaškem

V petek in soboto sta se na PP oglasili oškodovanki ter prijavili spletno goljufijo pri rezervaciji apartmaja na Hrvaškem.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. avgust 2023 ob 08:40
Obravnavali so dve spletni goljufiji

Obravnavali so dve spletni goljufiji

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 4. avgusta, ob 7.30 je na PP prišla oškodovanka, katera je prijavila spletno goljufijo pri rezervaciji apartmaja na Hrvaškem. Sprejet je bil predlog za pregon kaznivega dejana Goljufije po čl. 211/I KZ-1. Sledi kazenska ovadba.

Ob 13.14 so bili obveščeni o tatvinah denarja v enem od ormoških nastanitvenih objektov. Evidentirali so kaznivo dejanje Tatvine po čl. 204/I KZ-1. Sledi kazenska ovadba.

Ob 13.19 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda. Po zbranih obvestilih je bil na kraju kršiteljici izdan plačilni nalog po ZJRM-1 čl. 6/1.

Ob 13.28 so bili obveščeni o nesreči pri delu. Pri delu z namizno žago si je občan poškodoval prst na roki. Opravljen je bil ogled kraja dogodka in ugotovljeno, da je tuja krivda izključena, zato sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

V soboto, 5. avgusta, ob 13.10 je na PP prišla oškodovanka ter prijavila spletno goljufijo pri rezervaciji apartmaja na Hrvaškem. Sprejet je bil predlog za pregon kaznivega dejana Goljufije po čl. 211/I KZ-1. Sledi kazenska ovadba.




Več v Črna kronika