Wine angels novim izzivom naproti, tokrat so se podali na Romanian Route Rally

Danes so iz Športnega centra Ključarovci ob podpori družin, prijateljev, podpornikov, sponzorjev in medijev, štartali za Francijo, natančneje za St. Quentin, 1.300 km oddaljen kraj, kjer je letošnji štart za Romanian Route Rally 2023, pod okriljem angleških organizatorjev Two Ball Rally.

Prlekija-on.net, torek, 29. avgust 2023 ob 20:12
Odhod ekipe Wine angels iz Ključarovcev

Odhod ekipe Wine angels iz Ključarovcev

Verjetno še se spomnite prijateljev Janko Kosi, Boštjan Majč, Matevž Kaučič in Boris Šoštarič, ki si je nadela ime Wine angels in ki so nas lani zastopali na rally-u po najvišjih evropskih prelazih. Takrat so nam obljubili, da to ni bila njihova zadnja dogodivščina in niso nas pustili na cedilu. Danes so iz Športnega centra Ključarovci ob podpori družin, prijateljev, podpornikov, sponzorjev in medijev, štartali za Francijo, natančneje za St. Quentin, 1.300 km oddaljen kraj, kjer je letošnji štart za Romanian Route Rally 2023, pod okriljem angleških organizatorjev Two Ball Rally.

Letošnja tematika rally-ja je nekoliko drugačna od lanske. Za razliko od lani, je letošnja pot bolj ravninska in vsak dan se konča s skupnim ciljem v enem od evropskih mest. Od St.Quentina do Freiburga, Salzburga, Budimpešte, Sibiu in preko Transilvanije vse do Bukarešte.... Organizator tekmovalcem obljublja dnevne dodatne naloge, bonus naloge, razne izzive in kot zanimivost, dodatne točke za najbolj izvirna oblačila in najbolj duhovito ekipo.

Rally ekipa Wine angels

Prleški »Wine angels« so se pogumno podali na pot čez Alpe


Enako kot lani je želja vinskih angelov, predstavljati Prlekijo in Slovenijo, zato so se tudi obrnili na lokalne ponudnike, društva in podjetja, da skupaj ponesejo ime Prlekija in Slovenija po Evropi in ker je letos večina udeležencev rally-ja iz Anglije, da še njih seznanijo z lepotami naših krajev in jih povabijo, da nas obiščejo.

Tudi letos bomo na našem portalu dnevno spremljali dogajanje na rally-ju, saj se nam bodo Wine Angelsi redno oglašali s terena.

Nestrpno že čakamo kaj vse jih letos čaka na poti.

Na pot jih je pospremil tudi župan Občine Križevci Branko Slavinec.

Želimo jim srečno in varno pot!

European mountain summit Rally 2022

Prleški »Wine angels« uspešno prestali 5-dnevni reli in varno prispeli do cilja





Več v Zanimivosti