Wine angels prvi dan opravili vse izzive

Naredili so še eno splošno nalogo in sicer so se fotografirali z Maseratijem, nadpovprečno dragim športnim avtom, t.i. supercarom, tako da so zaenkrat na dobri poti.

Prlekija-on.net, petek, 1. september 2023 ob 07:43
Wine angels prvi dan relija

Wine angels prvi dan relija

Wine angels so se nam danes zjutraj javili ter sporočili, da so v četrtek opravili vse izzive. Fotografirali so se na dirkališču Reims, kupili čokolado, ki je izdelana v Švici, dobili magnetek mesta Colmar, našli plišasto kocko (in ker je bila tako ljubka, tudi nabavili). Našli in nabavili so plastično račko ter se fotografirali pred servisom znamke vozila, katero vozijo. Naredili so še eno splošno nalogo in sicer so se fotografirali z Maseratijem, nadpovprečno dragim športnim avtom, t.i. supercarom, tako da so zaenkrat na dobri poti.

V Franciji so bili tudi na dobri poti, da bi naredili še eno rally dodatno nalogo. A jih je prijazni ribiški ranger, ko je pridirkal izza ovinka jezera opozoril, da je to, kar so želeli narediti, v Franciji prepovedano ter da morajo takoj prekiniti akcijo. "Smo pač ubogali in bomo poskušali srečo. Verjetno jutri na Madžarskem," pravijo.

Danes bo ponovno štart med 8.00 in 8.30, prejmejo spet novo ovojnico z novimi nalogami in izzivi.

V Slovenijo in Prlekijo pošiljajo lepe pozdrave, mi pa jih pozdravljamo nazaj in jim želimo uspešno in varno pot naprej.

Wine angels drugi dan relija

Drugi dan relija izzivi in fotografiranje z maskoto, ki so jo morali izdelati sami





Več v Družabno