Zmagovalci Romanian Route Rally 2023 varno prispeli domov

Želja vinskih angelov je bila predstavljati Prlekijo in Slovenijo, da skupaj ponesejo ime po Evropi. To jim je uspelo, saj so postali sploh prvi zmagovalci, ki ne prihajajo iz Velike Britanije in s tem odlično zastopali naše kraje in Slovenijo.

Prlekija-on.net, sreda, 6. september 2023 ob 08:36
Wine angels ob prihodu domov

Wine angels ob prihodu domov

Štirje prijatelji, Janko Kosi, Boštjan Majč, Matevž Kaučič in Boris Šoštarič, ki so nas lani zastopali na rally-u po najvišjih evropskih prelazih, so se tudi letos odpravili na pustolovščino s svojim vozilom, tokrat na Romanian Route Rally 2023, pod okriljem angleških organizatorjev Two Ball Rally. Pred enim tednom so se iz Športnega centra Ključarovci ob podpori družin, prijateljev, podpornikov, sponzorjev in medijev, podali v Francijo, natančneje za St. Quentin, 1.300 km oddaljen kraj, kjer je bil štart.

Letošnja tematika rally-ja je bila nekoliko drugačna od lanske. Za razliko od lani, je bila letošnja pot bolj ravninska in vsak dan se je končala s skupnim ciljem v enem od evropskih mest. Pot jih je vodila od St.Quentina do Freiburga, Salzburga, Budimpešte, Sibiu in preko Transilvanije vse do Bukarešte. Vsak dan so opravljali dnevne naloge, bonus naloge, razne izzive... in kot smo že poročali, so bili najuspešnejši, saj so na koncu zmagali z veliko razliko. Zbrali so 2600 točk, druga ekipa je bila Vi-Queens (2025 točk), tretja pa ekipa Four candels (2005 točk).

Ekipa Wine angels s pokalom

Reli ekipa Wine angels zmagala na reliju Romanian Route Rally


Romanian Route Rally 2023

Želja vinskih angelov je bila predstavljati Prlekijo in Slovenijo, da skupaj ponesejo ime po Evropi. In ker je bila letos večina udeležencev rally-ja iz Velike Britanije, da še njih seznanijo z lepotami naših krajev in jih povabijo, da nas obiščejo. To jim je uspelo, saj so postali sploh prvi zmagovalci, ki ne prihajajo iz Velike Britanije in s tem odlično zastopali naše kraje in Slovenijo.

Ekipo smo spremljali skozi vse naloge in prigode na našem portalu, saj so se nam redno oglašali s terena.

V torek zvečer so z zasluženim pokalom varno prispeli domov.

A Two Ball Rally first…..the overall winners, 1st Place, from Slovenia the Wine Angela #twoballrally #bangerrally

Objavil/a Two Ball Rally dne Torek, 05. september 2023



Več v Družabno