Kolesar trčil v betonsko korito, voznik pod vplivom alkohola zapeljal v obcestni jarek...

V bolnišnici je iskal zdravniško pomoč tudi voznik motornega kolesa, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v ograjo hiše.

Prlekija-on.net, četrtek, 14. september 2023 ob 17:04
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V sredo, malo po 10. uri se je na regionalni cesti od odcepa za naselje Gradišče do Tropovcev zgodila prometna nesreča z udeležbo avtobusa in kmetijskega traktorja. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je voznik kmetijskega traktorja s priklopnikom zavijal levo na poljsko pot, v trenutku ko je traktorista prehiteval voznik avtobusa. Med vozili je prišlo do trčenja. Dva potnika na avtobusu sta bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana. Zoper voznika traktorja sledi plačilni nalog.

Malo po 13. uri je v Lendavi voznik kolesa zaradi nepravilne smeri vožnje trčil v betonsko korito in padel ter se lahko telesno poškodoval.

Okrog 21. ure je v SB Murska Sobota iskal zdravniško pomoč voznik motornega kolesa, ki je v križišču Martjanci - Sebeborci zaradi neprilagojene hitrosti trčil v ograjo hiše in se lahko telesno poškodoval.

Malo pred 22. uro je na relaciji Kapca - Gornji Lakoš voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v obcestni jarek. Voznik je vozil pod vplivom alkohola (0,65 mg/l) in je bil v prometni nesreči lažje telesno poškodovan. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Prometna nesreča

V trčenju avtobusa in traktorja sta se dva potnika poškodovala





Več v Črna kronika