Ormoški policisti obravnavali delovno nesrečo, padec motorista in alkoholiziranega voznika

Poškodovana oseba je bila s helikopterjem odpeljana v mariborski UKC.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. september 2023 ob 07:43
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v soboto, 16. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7.52 so bili obveščeni o nesreči pri delu v gozdu. Na kraju je bila ekipa NMP iz ZD Ormož in gasilci PGD Koračice. Poškodovana oseba je bila s helikopterjem odpeljana v mariborski UKC. Opravljen je bil ogled kraja. Policisti zbirajo obvestila zaradi podanega suma storitve kaznivega dejanja.

Ob 17.22 so bili obveščeni o prometni nesreči III. kategorije s samo udeležbo voznika motornega kolesa, na lokalni cesti v naselju Mala vas pri Ormožu. Na kraju je bila ekipa NMP iz ZD Ormož, katera je voznika odpeljala v ptujsko bolnišnico. Ogled je prevzela patrulja iz PPP Maribor.

Ob 03.35 so v cestnem prometu obravnavali voznika osebnega vozila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti katerega rezultat je pokazal 1,20 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Za voznika je bilo odrejeno pridržanje po 24. členu ZPrCP in vnesen ukrep prepovedi vožnje. Zoper voznika bo podan obdolžil ni predlog.

Delavec se je huje poškodoval

Pri nakladanju hlodovine je hlod padel iz klešč in hudo poškodoval delavca


Policija

Ormoški policisti zjutraj ustavili voznika, ki je »napihal« 1,20





Več v Črna kronika