Oktoberfešta Juršinci s skupinami Mi2, Fehtarji in Zvita feltna poskrbela za rekorden obisk

Za presenečenje pa je goste pozdravila letošnja miss Slovenije, Ptujčanka Alida Tomanič.

Ivan Trunk, nedelja, 1. oktober 2023 ob 17:28
Oktoberfešta Juršinci 2023

Oktoberfešta Juršinci 2023

V soboto, 30. septembra, je v Juršincih potekala tradicionalna Oktoberfešta, ena od največjih zabav v vzhodni Štajerski, ki je imela tokrat rekorden obisk, saj jo je obiskalo več tisoč gostov željnih dobre zabave. Organizator Oktoberfešte v Juršincih je Eventfest d.o.o. organizacija prireditev. Tudi letošnja je bila v velikem prireditvenem šotoru na športnem igrišču Juršinci, prav tako bo na istem mestu še potekala druga Oktoberfešta, ki bo v soboto, 7. oktobra.

To soboto je v začetku goste zabaval DJ Ukac, potem pa so pričele nastopati glasbene skupine, prva je nastopila skupina Mi2, ki igra rock in drugo zabavno glasbo. Za njimi je nastopila najbolj priljubljena skupina ta hip, Fehtarji, ki je naredila tudi najboljšo zabavo. Fehtarji so ena od številčnejših zasedb z 11 člani, ki so vsi izkušeni glasbeniki, igrajo pa narodnozabavno in slovensko zabavno glasbo, letos pa so popularni z njihovim priljubljenim hitom SCHATZI. Na tej prireditvi se jim je pridružil Ljubo Huzjan, legendarni pevec ansambla Prerod, ki je z njimi zapel priljubljeni prleški hit Nedeljska maša. Za presenečenje je goste pozdravila letošnja miss Slovenije, Ptujčanka Alida Tomanič. Za Fehtarji pa je nastopila še skupina Zvita feltna, ki igra narodnozabavno, pop in rock glasbo. Za pijačo je bilo dobro poskrbljeno za hrano pa je letos poskrbela Gostilna pri Ovinku iz Ptuja.

Organizatorji Oktoberfešte vas vabijo tudi v soboto, 7. oktobra, da se udeležite še drugega dela Oktoberfešte v Juršincih, kjer bodo nastopili: Luka Basi, Dejan Vunjak z Brendijevimi barabami in skupina Skater.




Več v Družabno