Projekt Podnebni cilji in vsebine ter urejanje učilnice na prostem na OŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Ob zaključevanju projekta so na delovnem srečanju prejeli tudi lipo in malinjak, oba pa so učenci s svojimi učitelji slavnostno zasadili na tehniškem dnevu, kjer so kot vedno pridno in vztrajno urejali tudi zunanje površine šole.

Prlekija-on.net, sreda, 4. oktober 2023 ob 14:12
Aktivnosti na OŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Aktivnosti na OŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Na OŠ Cvetka Golarja Ljutomer že od lanskega leta poteka projekt »Podnebni cilji in vsebine v vzgoji in izobraževanju«, kjer dokazujemo, da nas dobre (in pomembne) vsebine lahko povezujejo - med sodelujočimi vzgojno izobraževalnimi ustanovami je naša namreč edina, ki izvaja prilagojen program. Podatke o projektu najdete na povezavi.

Ob zaključevanju projekta smo na delovnem srečanju prejeli tudi lipo in malinjak, oba pa so učenci s svojimi učitelji slavnostno zasadili na tehniškem dnevu, kjer so kot vedno pridno in vztrajno urejali tudi zunanje površine šole.

Letos so s posebno delovno akcijo na bolj sončno lego preselili tudi našo učilnico na prostem, pri tem pa so nam z brezplačnim izkopom pomagali Mog Slekovec - zemeljska pripravljalna dela, večje količine sekancev za posutje pohodnih površin (ki nam vedno pridejo prav) pa so pomagali priskrbeti družina Puconja z Občino Križevci, Slovenska vojska in Gozdarstvo Gornja Radgona ter Darko Rudolf. Vsem se lepo zahvaljujemo.

Projektni tim PCV




Več v Kultura in izobraževanje