Štajerski Brendi se predstavlja z novo pesmijo Bodi faca

Gre za njegova tretjo skladbo v letošnjem letu.

Prlekija-on.net, nedelja, 8. oktober 2023 ob 16:24

Štajerski Brendi - Bodi faca

Priljubljeni pevec Renato Leber, ki ga širša javnost pozna pod umetniškim vzdevkom Štajerski Brendi, se predstavlja z novo pesmijo Bodi faca. Gre za njegova tretjo skladbo v letošnjem letu.

Štajerski Brendi, ki je poznan po tem, da naredi pravo zabavo vse do jutra in je na svojih nastopih prepoznavna faca s sončnimi očali, je pisanje besedila za to skladbo zaupal Mateju Kocjančiču iz Žužemberka, ki v zadnjih dveh desetletjih sodi med najbolj uspešne avtorje besedil, sploh na slovenski narodno-zabavni glasbeni sceni. Za melodijo in aranžma je poskrbel Boris Jelenko, s katerim Štajerski Brendi veliko sodeluje že vrsto let.

In o čem pesem govori?

»Pesem govori o dekletu, ki vara svojega fanta, on pa je slepo zaljubljen vanjo, zato ga vsi prijatelji nagovarjajo, naj bo faca in jo pusti,« nam pove Štajerski Brendi, ki pa ne razkrije ali gre za biografsko tematiko.

Štajerski Brendi, ki si je ime nadel po svojem največjem vzorniku Brendiju, ima za prihodnost še veliko načrtov, seveda pa bo največ svojega časa posvečal nastopom po vsej Sloveniji, vmes pa bo našel tudi čas, da posname še kaj novega za svoje oboževalke.




Več v Glasba in film