Prleki potujejo na Vrhniko po prvo zmago

V dosedanjih desetih dvobojih, ki sta jih ekipi odigrali v minulih dveh sezonah, so bili uspešnejši Simeunovićevi varovanci, ki so dobili sedem dvobojev, Ljutomerčani pa so na Vrhniki uspeli v šestih obračunih le enkrat iztržiti neodločen rezultat.

Prlekija-on.net, četrtek, 19. oktober 2023 ob 07:27
Meteorplast ŠIC bar

Meteorplast ŠIC bar

V 1. slovenski futsal ligi bodo v petek, 20. oktobra, na sporedu dvoboji 3. kroga. Pari so naslednji: Dobovec - Bronx Škofije, The Nutrition Extrem - Oplast Kobarid, Dobrepolje - Sevnica in Siliko Vrhnika - Meeteorplast ŠIC bar.

Ljutomerčani po visoki zmagi proti Dobrepolju (9:1) potujejo na Vrhniko, kjer jih čaka vedno neugodni Siliko. V minuli sezoni sta ekipi prikazali epski boj za finale državnega prvenstva. Potrebnih je bilo kar pet tekem, prednost domačega terena pa so izkoristili Vrhničani in se uvrstili v finale. Pred novo sezono sta ekipi doživeli nekaj sprememb v igralskem kadru, a najpomembnejše je, da sta na klopi ostala izkušena stratega - Milivoje Simeunović pri domačih in Robert Grdović pri gostih.

V dosedanjih desetih dvobojih, ki sta jih ekipi odigrali v minulih dveh sezonah, so bili uspešnejši Simeunovićevi varovanci, ki so dobili sedem dvobojev, Ljutomerčani pa so na Vrhniki uspeli v šestih obračunih le enkrat iztržiti neodločen rezultat. »Čaka nas težka tekma proti Siliku, proti kateremu smo v prejšnji sezoni odigrali polfinale, serijo petih težkih tekem. Pri njih še sicer nismo zmagali, ampak vemo njihove prednosti in pa tudi pomanjkljivosti, katere smo na treningih analizirali, se na njih pripravili in gremo v petek, polni ambicij, na zmago,« napoveduje Alen Ruis, ki je v prejšnjem krogu dosegel prvi zadetek v sezoni v članski konkurenci, s petimi zadetki pa se je izkazal tudi pri visoki zmagi (10:0) v mladinskem tekmovanju proti Ribnici.

Petkova tekma na Vrhniki se bo pričela ob 20.30 uri.




Več v Šport