Srečno 2006!

Srečno 2006!

Dejan Razlag, torek, 3. januar 2006 ob 11:18
Srečno 2006!

Srečno 2006!

Uredništvo spletnega portala Prlekija-on.net vsem obiskovalcem želi srečno, zdravo, veselo ter uspehov polno leto 2006!
Obenem vabimo vse, ki bi želeli sodelovati in objavljati prispevke ali bi na kakršenkoli način radi prispevali k razvoju in dopolnitvi spletnega portala, da nam pošljete svoje želje in pripombe na elektronski naslov info[at]prlekija-on.net ali preko kontaktnega obrazca.
Do konca meseca januarja 2006 Vam nudimo tudi brezplačno oglaševanje s pasicami na našem portalu! Za več informacij si oglejte Oglaševanje.

Pravtako Vam nudimo brezplačen vpis spletne povezave, ki so razdeljene na tematske kategorije. Povezavo lahko vpišete sami, pogoj je le, da ste član portala in prijavljeni v sistem.
Ponujamo Vam tudi brezplačen vpis članka Vašega podjetja, društva, kluba, glasbene skupine, ... Članek lahko vsebuje opis storitve do 1000 znakov (A4 format), do tri slike, povezavo na spletno stran in e-naslov. Če spletne strani nimate, se objavijo tudi drugi podatki kontakta (naslov, tel. št., kontaktna oseba, ...).
Vsem obiskovalcem smo omogočili tudi, da vpišete svoje podjetje, storitev, društvo, ... v poslovni imenik z več kot 100 kategorijami. Vpis je brezplačen!
Vsi obiskovalci lahko vpišete dogodek v napovednik, ki je razdeljen v 8 kategorij. Vpis je seveda brezplačen!
Lep pozdrav
Uredništvo Prlekija-on.net