Prišlo do prometne nesreče zaradi nepravilnega prečkanja ceste s strani peške

Na kraju se je zaustavil voznik belega osebnega avtomobila, katerega naprošajo, da zaradi razjasnitve okoliščin dogodka, pokliče na postajo prometne policije v Murski Soboti ali 113.

Prlekija-on.net, sreda, 1. november 2023 ob 07:40
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve grožnji, poškodovanje vozila, poškodovanje tuje stvari, vlom v hišo in prikrivanje. Na pomurski avtocesti je bil zaustavljen tujec. Med postopkom so policisti ugotovili, da vozi vozilo, katero je bilo predhodno ukradeno v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo, zoper voznika pa podana kazenska ovadba.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

V noči iz 30. na 31. oktober je v Rakičanu zaradi nepravilnega prečkanja ceste s strani peške, prišlo do prometne nesreče. Na kraju se je zaustavil voznik belega osebnega avtomobila, katerega naprošajo, da zaradi razjasnitve okoliščin dogodka, pokliče na postajo prometne policije v Murski Soboti ali 113.




Več v Črna kronika