Na bankomatu pozabil vzeti dvignjen denar, protipravno si ga je nato prilastila neznana oseba

Policisti policijske postaje Gornja Radgona pa so zvečer sprejeli prijavo o pogrešani osebi. Takoj je stekla iskalna akcija.

Prlekija-on.net, sobota, 18. november 2023 ob 08:19
Občan je pozabil vzeti denar na bankomatu

Občan je pozabil vzeti denar na bankomatu

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj in povoženj divjadi, prijavo pogrešane osebe in zaseg vozila.

V štirih prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda. Ena izmed teh nesreč se je zgodila v Melincih, kjer je voznik zaradi izsiljevanja prednosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v drugo vozilo. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. V peti nesreči pa je voznica skuterja pri vožnji skozi krožišče v Gornji Radgoni padla in se lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali prijavo kaznivega dejanja krive ovadbe, tatvino registrskih tablic, vlom v vrtne ute, tatvino goriva, grožnjo, zlorabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva in zatajitev. V zadnjem primeru je občan na bankomatu v Radencih pozabil vzeti dvignjen denar, slednjega pa si je nato protipravno prilastila neznana oseba. Ker ne gre za osamljen primer, občane pozivajo, da so pri dvigih na bankomatih pozorni na to, da pred odhodom vzamejo tako svojo kartico kot tudi denar.

Včeraj zvečer so policisti policijske postaje Gornja Radgona sprejeli prijavo o pogrešani osebi. Z zbiranjem obvestil in aktivnim iskanjem so osebo čez tri ure izsledili in jo predali v nadaljnjo oskrbo zdravstvenim delavcem.

V Markišavcih so policisti pri kontroli cestnega prometa zaustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega so ugotovili, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.




Več v Črna kronika