Podjetje Carthago d.o.o. med najboljšimi tujimi investitorji leta 2023

Podjetje Carthago je v torek, 21. novembra 2023, prejelo nagrado FDI Award Slovenia 2023 v kategoriji veliko podjetje.

Prlekija-on.net, petek, 24. november 2023 ob 13:24
Podjetje Carthago d.o.o. je prejemnik nagrado FDI Award Slovenia 2023

Podjetje Carthago d.o.o. je prejemnik nagrado FDI Award Slovenia 2023

SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport je na slavnostnem dogodku na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani podelilo priznanja najboljšim tujim investitorjem, ki so v preteklem letu ustvarili izjemne rezultate ter pomembno prispevali k razvoju slovenskega gospodarstva.

Prejemnik nagrade v kategoriji veliko podjetje je bilo podjetje Carthago d.o.o., ki je z več kot 895 zaposlenimi in dvema obratoma, v Odrancih in Ormožu, dragocena pridobitev za slovensko gospodarstvo, zlasti za vzhodno Slovenijo, je nagrado ovrednotila strokovna komisija. Kot odlično proizvodno podjetje, s posluhom za zaposlene in družbeno odgovornost je Carthago tudi trajnostno naravnan in velja za izjemno inovativno podjetje. Velik poudarek dajejo v Carthagu ekipnemu delovanju, skupinskim dogodkom za zaposlene in solidarnostnim akcijam, s katerimi se pomembno povezujejo tudi z lokalnim okoljem.

Nagrado sta v imenu vseh zaposlenih prevzela direktorica podjetja Sandra Županec in direktor Stefan Weiß: »Zahvaljujemo se Agenciji SPIRIT za podelitev nagrade FDI Award v kategoriji Veliko podjetje. Ta nagrada za nas pomeni veliko priznanje. Hvala, da ste nas prepoznali v množici uspešnih podjetij. Nagrada nam daje dodaten elan in potrjuje, da smo na dobri poti,« so ob tem povedali v podjetju.




Več v Gospodarstvo