V Termah Banovci bodo pričeli z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa

Investicija se nanaša na širitev kapacitet obstoječega nastanitvenega obrata, kar bodo dosegli z novogradnjo (prizidavo). Z izvedbo investicijo bodo pridobili dodatnih 31 nastanitvenih enot butičnega značaja in kategorizacije 4*.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. december 2023 ob 18:41
Tako naj bi izgledal nov hotel, foto: Terme Banovci

Tako naj bi izgledal nov hotel, foto: Terme Banovci

V prvi polovici leta 2024 bodo v Termah Banovci pričeli z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa v Banovcih. Gre za trajnostno naravnano investicijo, s katero želijo izboljšati kakovost storitev za stranke in dvigniti dodano vrednost turistične ponudbe v regiji. Z gradnjo novega hotela, s 4*, se bo spremenila kategorizacija hotela iz 3 na 4*, obstoječih 24 enot v hotelu bo dopolnjenih z novimi, 31imi enotami butičnega značaja.

Hotel bo ponujal unikatna doživetja, ki jih odlikuje osebni pristop, domačnost in prijaznost. Ohranili in še nadgradili bodo ponudbo, s poudarkom na zdravem načinu življenja, termalni vodi, programih za aktivno preživljanje prostega časa, wellness ponudbi. V sodelovanju z lokalnimi ponudniki bodo v ospredje postavili domačo kulinariko in vinsko izkušnjo. Gre za trajnostno naravnano investicijo, s katero želijo gostom ponuditi "več in veliko bolje" in tako izboljšati turistično ponudbo v Prlekiji.

Investicija bo pripomogla s skladnemu razvoju turizma na nacionalni kot tudi regionalni ravni. Prispevala bo k pomembnemu trajnostnemu razvoju, dvigu kakovosti turistične ponudbe in konkurenčnosti podjetja, rasti dodane vrednosti na zaposlenega, povečanju nastanitvenih kapacitet, razvoju novih, tržno zanimivih, edinstvenih turističnih produktov (doživetij), pomembnemu razvoju na področju digitalizacije in krepitvi kompetenc zaposlenih.

Hotel bo zgrajen iz naravnih materialov, bo energetsko varčen, okoljska trajnost bo zagotavljala najvišjo kakovost bivanja. Z digitalizacijo procesov in komuniciranja z zaposlenimi in strankami bo dosežena večja stroškovna učinkovitost kot tudi napredek v razvoju. Investicija se bo pričela v prvi polovici 2024 in bo zaključena predvidoma aprila 2026. Vrednost investicije znaša 6.455.383,02 evrov, projekt pa se bo v višini 1.799.571,35 evrov financiral iz pridobljenih evropskih sredstev.

Napovedujemo . V prvi polovici leta 2024 pričenjamo z gradnjo novega 4* butičnega hotela Narcisa, v Banovcih . Hotel...

Objavil/a Terme Banovci dne Ponedeljek, 18. december 2023



Več v Gospodarstvo