Občan v Ljutomeru na bankomatu našel gotovino, ki jo je nekdo pozabil vzeti iz reže

Bankovce je odnesel na bližnjo policijsko postajo, policisti pa se občanu zahvaljujejo za pravilno ravnanje.

Prlekija-on.net, četrtek, 21. december 2023 ob 07:38
Nekdo je pozabil vzeti denar

Nekdo je pozabil vzeti denar

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, pet primerov povoženja divjadi in požar.

Na področju kriminalitete so evidentirali goljufiji v Nedelici in Dolgi vasi, poškodovanje tuje stvari na območju Murske Sobote ter tatvino goriva iz tovornega vozila v Grabonošu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Sredi noči je zagorela garaža v Radencih. Gasilci so s pravočasnim ukrepanjem požar pogasili in tako preprečili, da bi se požar razširil na stanovanjski objekt.

V Ljutomeru je občan na bankomatu našel gotovino, katero je nekdo pred njim pozabil vzeti iz reže. Bankovce je odnesel na bližnjo policijsko postajo, policisti pa se občanu zahvaljujejo za pravilno ravnanje. Svetujejo, da pred odhodom od bankomata preverite ali ste dejansko vzeli oboje, torej denar in kartico.

V Dobrovniku je mladoletnik v strnjenem naselju metal petarde. Policisti odsvetujejo vsakršno uporabo pirotehnike oziroma naj bo ta vsaj previdna in uvidevna. Prodaja pirotehničnih izdelkov je dovoljena med 19. in 31. decembrom, njihova uporaba pa od 26. decembra do 1. januarja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.




Več v Črna kronika