Moški na novega leta dan zaradi opitosti omagal, policisti so ga našli na zelenici

S strani reševalcev iz Zdravstvenega doma Ormož je bil prepeljan v Zdravstveni dom, kjer je bil pregledan. Zaradi padca je zadobil površinske poškodbe po rokah in glavi.

Prlekija-on.net, sreda, 3. januar 2024 ob 08:36
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem podaljšanem vikencu, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V soboto, 30. decembra, ob 10.13 so policisti bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču. Po zbranih obvestilih zoper neznanega voznika neznanega vozila sledi ustrezni ukrep.

Ob 16.56 so policisti bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Policisti so na kraju odstopili od ogleda kraja prometne nesreče in vozniku izdala Obvestilo o odstopu.

V nedeljo, 31. decembra, ob 06.08 so obravnavali 6 oseb, katere so ilegalno vstopile v našo državo na območju PP Gorišnica. Po opravljenih postopkih so bili tujci odpeljani v azilni dom, saj so zaprosili za mednarodno zaščito.

Policija

Ormoški policisti imeli v postopku šest državljanov Turčije


Ob 00.40 so policisti obravnavali travniški požar na območju Male vasi pri Ormožu, kjer pa materialna škoda ni nastala.

V ponedeljek, 1. januarja, ob 6.30 so policisti v Ormožu opazili, da na zelenici leži moški. Ugotovljeno je bilo, da je moški zaradi opitosti omagal in padel. S strani reševalcev iz Zdravstvenega doma Ormož je bil prepeljan v Zdravstveni dom, kjer je bil pregledan. Zaradi padca je zadobil površinske poškodbe po rokah in glavi.

Ob 13.17 so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V torek, 2. januarja, ob 18.44 so policisti zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega vozila. Rezultat preizkusa je bil 0,47 mg/l v izdihanem zraku. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja, izdan plačilni nalog.




Več v Črna kronika