V štirih mesecih od poslovne ideje do lastnega podjetja. Še nekaj dni imate za prijavo.

Razvojni center Murska Sobota vabi posameznike s poslovnimi idejami, da se pridružijo projektu Podjetno nad izzive Pomurje (PONI).

Prlekija-on.net, četrtek, 4. januar 2024 ob 12:23
Razvojni center Murska Sobota vabi posameznike s poslovnimi idejami

Razvojni center Murska Sobota vabi posameznike s poslovnimi idejami

Imaš morda hobi, ki bi ga rad_a spremenil_a v poklic? Že nekaj časa razmišljaš o lastnem podjetju pa nekako ne moreš narediti naslednjega koraka? Morda potrebuješ le delo v podpornem okolju, kjer si s pomočjo mentorjev in drugih strokovnjakov lahko pridobiš edinstvena znanja in informacije iz prve roke.

Te zanima? Potem preveri razpis, oddaj prijavnico, se za 4 mesece zaposli na Razvojnem centru Murska Sobota in postani del prve skupine PONI. Skupaj z ostalimi udeleženci programa boš deležen_a predavanj, delavnic, skupinskega dela in pomoči pri razvoju poslovne ideje.

Usposabljanje v projektu PONI Pomurje je zaključilo že sedem generacij. Kar 25 preteklih udeležencev projekta PONI Pomurje je po zaključku programa že vstopilo na samostojno podjetniško pot.

Izkoristi priložnost tudi ti in se prijavi do ponedeljka, 15. 1. 2024.

Več informacij na www.rcms.si/poni ali na telefonski številki 031 220 337.

Celoviti projekt se izvaja v okviru Programa evropske kohezijske politike v obdobju 2021-2027 v Sloveniji, pod Prednostno nalogo 1: Inovacijska družba znanja, Specifični cilj RSO1.3. Krepitev trajnostne rasti in konkurenčnosti MSP ter ustvarjanje delovnih mest v MSP, med drugim s produktivnimi naložbami (ESRR).
Projekt je financiran s strani Evropske unije in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in s strani Republike Slovenije.




Več v Gospodarstvo