Voznici in vozniku zaradi neveljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozili

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina registrskih tablic, kaznivo dejanje zoper človekovo zdravje, tatvina v trgovini ali poslovnem prostoru in kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo, družino in otroke.

Prlekija-on.net, nedelja, 7. januar 2024 ob 08:20
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali pet prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poskus samomora, zasegli so dve vozili, zasegli so prepovedane droge, obravnavali so tudi povoženje divjadi.

Vse prometne nesreče so se končale le z materialno škodo. Voznici in vozniku osebnega avtomobila so policisti zaradi neveljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozili.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina registrskih tablic, kaznivo dejanje zoper človekovo zdravje, tatvina v trgovini ali poslovnem prostoru in kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo, družino in otroke. Zoper državljana Pakistana, ki je bil prijet pri sprovajanju prebežnikov pred dvema dnevoma je preiskovalni sodnik odredil pripor.

Javni red je bil kršen dvakrat na javnem kraju in petkrat v zasebnem prostoru. Vsi kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali predvsem na avtocesti AC A-5.




Več v Črna kronika