Policisti obravnavali odvzem mladoletne osebe

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. februar 2024 ob 07:40
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru ter eno povoženje divjadi.

Prva prometna nesreča se je končala z materialno škodo, v drugi nesreči v Gornjem Lakošu pa je voznica zaradi nepravilnega vključevanja v promet trčila v tovorno vozilo in se pri tem lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini goriva v Grabonošu, tatvino registrske tablice v Strukovcih in odvzem mladoletne osebe v Rakičanu, kjer je eden izmed staršev onemogočil stik z otrokom drugemu staršu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Ker smo v času praznovanja pusta, bodo policisti še toliko bolj pozorni na morebitne odklonske pojave v cestnem prometu, na področju javnega reda in kriminalitete. Naj bo pustno obdobje veselo in zabavno, a nikakor ne povezano z vožnjo pod vplivom alkohola. Slednji namreč pripomore k različnim nepravilnim ravnanjem pri vožnji, kar pogosto pomeni, da hitrost vožnje ni prilagojena stanju in lastnostim ceste, prometnim razmeram ter znanju in izkušnjam voznika.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.




Več v Črna kronika

Policija

V streljanju ena oseba umrla

nedelja, 28. april 2024 ob 22:32
Slovo od Tiveka

Številni se poslavljajo od priljubljenega Tiveka

nedelja, 28. april 2024 ob 15:00