V Ormožu kradli kolesa

V nedeljo so najprej ukradli dve kolesi v bližini ormoškega parka, nato še dve iz kletnih prostorov enega od ormoških blokov.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. februar 2024 ob 15:52
V Ormož so kradli kolesa

V Ormož so kradli kolesa

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 16. februarja, ob 17.20 je bila pri tujem državljanu zasežena PVC vrečka, ki je vsebovala neznano rastlinsko snov zeleno-rjave barve, pri čemer obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. Po preliminarnem testu sledi hitri postopek z izdajo odločbe v skladu s členom 33/I Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami (ZPPPD).

Ob 20.10 so policisti pri nedovoljenem prehodu državne meje prijeli tri državljane Irana in državljana Afganistana. Vsi tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito in so bili po končanem postopku nastanjeni v azilni dom.

V nedeljo, 18. februarja, ob 11.44 so bili obveščeni o tatvini dveh koles v bližini ormoškega parka. Evidentirano je bilo KD Tatvine. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno ODT.

Ob 13.40 so bili ponovno obveščeni o tatvini dveh ženskih gorskih koles iz kletnih prostorov enega od ormoških blokov. Evidentirano je bilo KD Tatvine. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno ODT.




Več v Črna kronika