Delavec se je med delom na delovnem stroju poškodoval

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva in kaznivo dejanje nezakonitega lova.

Prlekija-on.net, nedelja, 25. februar 2024 ob 08:21
Delavec se je poškodoval

Delavec se je poškodoval

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, pet povoženj divjadi in delovno nesrečo. Prva prometna nesreča se je zgodila v Lendavi, druga pa na pomurski avtocesti. Posledica obeh je bila zgolj materialna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva v Pincah in kaznivo dejanje nezakonitega lova v Pordašincih.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Včeraj dopoldne so policisti obravnavali tudi delovno nesrečo v Odrancih, kjer se je delavec med delom na delovnem stroju lahko telesno poškodoval.

Danes poteka zadnji dan nacionalne preventivne akcije za večjo varnost voznikov tovornih vozil in avtobusov. V nadzorih bodo policisti še posebej pozorni na spoštovanje omejitev hitrosti, tehnično brezhibnost vozil, preobremenjenost, spoštovanje socialne zakonodaje, pravila o nalaganju in pritrjevanju tovora, psihofizično stanje voznikov, uporabo varnostnega pasu ter uporabo naprav in opreme, ki zmanjšujejo voznikovo pozornost.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na pomurski avtocesti.




Več v Črna kronika