Popust in razprodaja Godeal24: 62% CENEJE! Priskrbite si Office 2021 Pro Plus za samo 26,75 €!

Oglasno sporočilo, torek, 27. februar 2024 ob 11:08
Popust in razprodaja Godeal24

Popust in razprodaja Godeal24

Office 2021 in Microsoft 365 imata podobne osnovne funkcije in uporabniške vmesnike, kar zagotavlja dosledno uporabniško izkušnjo. Razlikujejo pa se v pozicioniranju izdelkov. Office 2021 se osredotoča na izpolnjevanje standardnih pisarniških potreb, s ciljem povečati produktivnost na delovnem mestu z vsako posodobitvijo. Ponuja tudi storitve omrežnega shranjevanja. Nasprotno pa Microsoft 365 ponuja ekskluzivne funkcije umetne inteligence, ki skrbijo za uporabnike, ki niso seznanjeni z naprednimi funkcijami Officea. Office 2021 ima model enkratnega nakupa, ki omogoča trajno aktivacijo in uporabo brez povezave, medtem ko Microsoft 365 deluje na podlagi naročnine, ki zahteva mesečna ali letna plačila. Če prekličete naročnino, lahko nekatere funkcije postanejo neuporabne. Za tiste, ki poznajo funkcije Officea in ga nameravajo uporabljati izključno v napravi sinVDLe, je vnaprejšnji nakup Officea 2021 stroškovno učinkovitejši od odločitve za Microsoft 365, ki temelji na naročnini.

Pridite in se pridružite Godeal24 Discount & Sale. Pridobite doživljenjsko različico Office 2021 Professional za samo 26,75 €. Poleg tega obstaja tudi bolj ekonomična možnost nakupa paketov z več ključi, kot je paket za Office 2021 Pro in Windows 10 Pro po ceni 36,59 € ali Office 2021 5 PC samo 15,45 €/PC. Cena samo nakupa Windows 11 Pro je 13,55€. To je torej odlična ponudba! Čas je omejen!

Najboljša vrednost! 62 % popust na Microsoft Office! (koda kupona "VDL62")

Instinktivna navigacija. Enostavna organizacija. Hitrejše delovanje. Poleg tega novi poudarki, ki odpirajo vašo učinkovitost in inovativnost. Raziščite te poudarke sistema Windows 11 in ugotovite, zakaj. Windows 11 je najboljši Windows doslej.

Kakšna kupčija! Velik popust na Windows OS: (koda kupona "VDL50")

62 % popusta na pakete in več MS Office (koda kupona "VDL62")

Kako plačati?

Pojdite na stran za dokončanje nakupa, nadaljujte kot gost (ali ustvarite račun) in nato izpolnite »Informacije za obračun«.

Kako plačati

V tem koraku izberite »CWALLETCO« in kliknite »Nadaljuj«.

Kako plačati

Preverite svoje naročilo in kliknite »Oddaj naročilo«.

Kako plačati

Nato vas bo preusmerilo na to stran, kliknite »Izberi načine plačila«.

Kako plačati

Na koncu se lahko odločite za uporabo PayPala za dokončanje plačila.

Kako plačati

Zakaj OEM? Zakaj Godeal24?

Mnogi uporabniki so zelo navdušeni nad nizko ceno, ki jo ponuja Godeal24, vendar se sprašujejo, zakaj je cena tako nizka? Lahko ste prepričani, da je to prava stvar, ker so licence, ki jih prodaja Godeal24, licence OEM.

To so licence, ki se običajno prodajajo proizvajalcem računalnikov, da lahko ceneje kupijo sistem Windows za namestitev v svoje množično proizvedene računalnike. Godeal24 kupi te licence od podjetij, ki jih ne uporabljajo več, in jih prenese na posameznike, Godeal24 pozna "zgodovino" vsake licence, ki jo proda, Godeal24 pa jamči, da so licence, ki jih prodaja, 100% pristne, brez skrbi glede varnosti.

Poleg tega, ker vam Godeal24 po e-pošti pošlje informacije o aktivaciji in račun za vaše naročilo, ni nobenih CD-jev in logističnih stroškov, operacijski sistem Windows in Microsoft Office pa lahko dobite za delček cene! Godeal24 nima samo dobrih izdelkov, ampak tudi odlične poprodajne storitve. Dokler izdelke kupujete pri Godeal24, lahko uživate tudi v doživljenjskih poprodajnih storitvah! Zdaj je odlična priložnost, da prihranite denar, medtem ko nadgradite svoj računalnik s to posebno ponudbo!

24/7 tehnična podpora in doživljenjska poprodajna storitev
Kontaktirajte Godeal24: service@Godeal24.com




Več v Gospodarstvo