FunctionALL iz Radenske je Izbran produkt leta 2024

Nova linija FunctionALL iz Radenske slavila v kategoriji »funkcionalni napitki«.

Prlekija-on.net, petek, 1. marec 2024 ob 16:22
Nova linija FunctionALL iz Radenske

Nova linija FunctionALL iz Radenske

Slovenski potrošniki so v javnomnenjski raziskavi inovativnih produktov liniji izdelkov FunctionALL iz Radenske v kategoriji izdelkov »funkcionalni napitki« podelili najvišje ocene. S tem je družina FunctionALL iz Radenske pridobila certifikat Izbran produkt leta 2024, ki izkazuje kakovost, inovativnost in zaupanje potrošnikov.

V okviru raziskave Izbran produkt leta - Product of the Year so že dvanajstič podelili priznanja za izbrane produkte, ki na slovensko tržišče vnašajo svežino. V kategoriji »funkcionalni napitki« je slavila inovativna linija izdelkov FunctionALL iz Radenske, ki jo na policah najdemo od lanske pomladi.

Osvežilna blago gazirana brezalkoholna pijača z nizko energijsko vrednostjo, brez umetnih sladil in barvil, je pripravljena na osnovi naravne mineralne vode iz Radenske in vsebuje skrbno izbrane naravne rastlinske izvlečke ter vitamine in minerale (kar 75 % priporočenega dnevnega vnosa), ki podpirajo določene telesne in kognitivne funkcije.

FunctionALL vode

Novost: Radenska Adriatic prinaša svež veter v kategorijo funkcionalnih vod


»Funkcionalne pijače FunctionALL na osnovi naravne mineralne vode so rezultat naših prizadevanj po inovativnosti, vrhunski kakovosti in kreiranju izdelkov, ki ustrezajo zdravemu življenjskemu slogu. So prava izbira za vse tiste, ki želijo le najboljše - za svoje telo in um. Ponosni smo, da so poslanstvo naših izdelkov, že v nekaj mesecih od lansiranja novosti na trgovske police, prepoznali tudi potrošniki. Prejem naziva Izbran produkt leta je zagotovo dokaz, da gre naš razvoj v pravo smer, je pa tudi nadaljnja motivacija za inoviranje z mislijo na potrošnika, okolje in sodobne trende,« je ob prejemu nagrade povedala Ajda Keuschler, vodja blagovne znamke FunctionALL.

Poleg funkcionalnih karakteristik so v Radenski pri razvoju linije FunctionALL upoštevali tudi trajnostni vidik. Vsi izdelki FunctionALL so namreč polnjeni v 100% rPET plastenke, ki so narejene iz recikliranih zelenih plastenk, zbranih v Sloveniji. Na ta način so zagotovili, da je ogljični odtis embalaže bistveno nižji, kot z uporabo virgin PET materiala, obenem pa tudi podpira krožno gospodarstvo.

Kmalu se liniji pridružujeta še Iron Power, ki je »vir železa« in Balance, ki predstavlja izvrsten »vir prehranske vlaknine«.




Več v Gospodarstvo