V jubilejni deseti sezoni šova Masterchef Slovenija bo kuhala tudi 44-letna Prekmurka

Z denarjem od zmage bi prenovila svoj lokal in vanj uvedla tudi nekaj kulinarike, saj po 18 letih streženja samo pijače želi strankam ponuditi nekaj novega, pravi Blanka Erniša iz Moravskih Toplic.

Prlekija-on.net, sobota, 2. marec 2024 ob 12:47
Blanka Erniša, foto: POP TV

Blanka Erniša, foto: POP TV

Na male zaslone se to pomlad vrača nova, deseta sezona šova Masterchef Slovenija, ki ga bomo lahko spremljali na POP TV. V jubilejni ediciji najslavnejšega kuharskega šova se bo za 50.000 evrov pomerilo 15 novih tekmovalcev. V tej sezoni se bo predstavila tudi nova sodniška trojka. Sestavljali jo bodo že stara znanca Karim Merdjadi in Luka Jezeršek, pridružil pa se jima bo še kuharski mojster Mojmir Šiftar.

V novo sezoni bo tekmovala tudi 44-letna Blanka Erniša iz Moravskih Toplic. "Je prijazna in dobrosrčna oseba, ki rada potuje po svetu. Dosti ji pomenijo družina in prijatelji, s katerimi z veseljem preživlja svoj čas. Rada kuha, se uči tujih jezikov in zelo rada ima rože, ki jih tudi sama goji. Z denarjem od zmage bi prenovila svoj lokal in vanj uvedla tudi nekaj kulinarike, saj po 18 letih streženja samo pijače želi strankam ponuditi nekaj novega. Prepotovala je že velik del sveta, preizkusila mnoge eksotične jedi in upa, da jih bo še več. Uspel ji je vzpon na Kilimandžaro, na kar je zelo ponosna. Skoraj tako kot na domač tatarski biftek," se glasi opis tekmovalke na 24ur.com.

Kot je povedala, se je za sodelovanje v šovu odločila zaradi iskanja novega izziva in iskanja nove življenjske izkušnje, pričakuje pa zabavno, a tudi tekmovalno oddajo, v kateri se želi izkazati po najboljših močeh, gledalcem pa bi zaželela prijetno gledanje oddaje. Kot je še povedala, bi so svojimi krožniki želela navdušiti vse tri sodnike. "Najbolj pa me je strah Karima, saj so sladice moja šibka točka," pravi.




Več v Družabno