Prodaja se vinska klet, ki je nekoč uživala veliko priljubljenost

Nepremičnina je sestavljena iz 10 parcelnih številk, ki skupaj obsegajo 33.680 kvadratnih metrov.

Prlekija-on.net, nedelja, 3. marec 2024 ob 15:52
Vinska klet Ljutomer

Vinska klet Ljutomer

Med nepremičninskimi oglasi lahko zasledimo, da se v Ljutomeru prodaja vinska klet. Gre za kombiniran prostor, zgrajen leta 1967 in adaptiran leta 2006. Prostori so bili vzdrževani, a so potrebni obnove. Adaptacija kleti je bila narejana leta 2005, leta 2006 so jo obogatili še z novimi nerjavečimi sodi za vino. Nepremičnina je sestavljena iz 10 parcelnih številk, ki skupaj obsegajo 33.680 kvadratnih metrov.

"Ta edinstvena nepremičnina ponuja obilo prostora za različne namene v vinski industriji. S svojo prostornostjo in lokacijo predstavlja odlično priložnost za razvoj vinarske dejavnosti ali pa kot investicija v turistične namene. S svojo čarobno lego v vinorodni pokrajini Slovenije je ta nepremičnina zagotovo privlačna tako za domače kot tuje investitorje. Predmetna nepremičnina je na voljo po izjemni ceni 47,50594 eur na kvadratni meter, ki odraža njen velik potencial in vrednost v lokalnem in mednarodnem trgu nepremičnin," se glasi opis oglasa.

Parcela ima urejene priključke (voda, elektrika, telefon, optika, kanalazacija).

Ljutomerska vinska klet je bila sicer v času, ko smo še bili del skupne Jugoslavije, zgled drugim in je uživala neverjetno priljubljenost, vina iz ljutomerske kleti pa so bila iskana in znana daleč naokrog.






Več v Gospodarstvo