Prišlo do prepira v zasebnem prostoru, zaseženo je bilo tudi hladno orožje

V postopku mu je bilo zaseženo hladno orožje - bokser in sledi izdaja odločbe o prekršku.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. marec 2024 ob 18:34
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 8. marca, ob 9.07 so bili obveščeni o tatvini goriva na enem od bencinskih servisov. Evidentirano je bilo kaznivo dejanje Tatvine. Sledi poročilo na pristojno ODT.

V soboto, 9. marca, ob 17.30 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Ob 23.40 so policisti v Središču ob Dravi prijeli štiri tujce, kateri so ilegalno vstopili v našo državo. Po opravljenih postopkih so bili tujci odpeljani v azilni dom.

V nedeljo, 10. marca, ob 06.15 so policisti v Loperšicah prijeli tri tujce, kateri so pred tem ilegalno vstopili v našo državo. Po opravljenih postopkih so bili tujci odpeljani v azilni dom.

Ob 11.10 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na lokalni cesti v naselju Ivanjkovci. Opravljen je bil ogled kraja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o povzročitelju prometne nesreče.

Ob 14.36 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda v zasebnem prostoru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, zaradi kršenja določb ZJRM-1. V postopku mu je bilo zaseženo hladno orožje - bokser in sledi izdaja odločbe o prekršku po Zakonu o orožju (ZOro-1).




Več v Črna kronika