Babice in dedki v vrtcu Mala Nedelja

Tradicionalno druženje dedkov, babic in otrok vrtca.

Prlekija-on.net, petek, 12. april 2024 ob 10:36
Srečanje babic in dedkov v vrtcu Mala Nedelja

Srečanje babic in dedkov v vrtcu Mala Nedelja

Tudi letos smo v našem vrtcu pripravili že tradicionalno srečanje babic in dedkov, ki se dogodi v spomladanskem mesecu aprilu. To je dan, na katerega otroci nestrpno čakajo in se nanj veselo pripravljajo.

Otroci in vzgojiteljice pripravimo kulturni program, v katerem pokažemo, kaj vse znamo zapeti in zaplesati. Povedo in pokažemo jim, kako živimo in delujemo v vrtcu.

Dedki in babice so najbolj veseli, ko vidijo, da otroci zaplešejo stare plese ali zapojejo pesmi njihove mladosti. Tudi letos je bilo tako.

Po končanem programu pa babice in dedke pogostimo z domačimi pogačami in kavo ter jim podarimo izdelana spominska darilca, narejena samo za njih. Druženje dedkov in babic z vnuki v vrtcu - nekaj nepozabnega, nekaj neprecenljivega.

Zelo veselo je, kadar se lahko nastavimo fotoaparatu in nastanejo prelepi spomini.

Babice in dedki z velikim zadovoljstvom in žarom v očeh od nas odidejo vedno za kanček srečnejši in z obilo lepih spominov.

Radost z vnuki ima poseben čar, zato je vsak dan ob njih z drobnimi čudeži pretkan. Naj tako ostane, dragi babice in dedki, vse do naslednjega srečanja, ki se ga že sedaj veselimo.

Ksenija Kolar Švarc, pomočnica ravnateljice za vrtec
Več v Najmlajši