V Ljutomeru padel voznik kolesa z motorjem in se poškodoval

Na področju kriminalitete so obravnavali lahko telesno poškodbo, tatvino ženskega kolesa, tatvino registrskih tablic in tatvino čebeljih panjev.

Prlekija-on.net, sobota, 13. april 2024 ob 08:20
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, dve prometni nesreči, pet povoženj divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, dva požara, dva ugriza psa in dve kršitvi javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete so obravnavali lahko telesno poškodbo, tatvino ženskega kolesa v Beltincih, tatvino registrskih tablic v Moravskih Toplicah in tatvino čebeljih panjev v Dolgi vasi.

Obravnavali so goljufijo, kjer je pri menjavi denarja bila v trgovini ogoljufana prodajalka.

V Ljutomeru je padel voznik kolesa z motorjem in se je lažje poškodoval. Policisti so še obravnavali prometno nesreče z materialno škodo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Pogrešani Stanislav

Poteka iskalna akcija, svojci pogrešajo 79-letnega Stanislava


Policisti nadaljujejo z aktivnostmi v zvezi iskanja pogrešanega 79-letnega Stanislava Štuheca iz Črešnjevcev. Pogrešani je visok okrog 175 cm, ima sive, kratko pristrižene lase in nosi očala. Nazadnje je bil oblečen v delavske modre hlače, srajco, moder delavski plašč in obut v gumijaste škornje. Policisti prosijo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o pogrešanem, da to sporočite na tel. št. 113, na najbližjo policijsko postajo ali na anonimno številko policije 080 1200.

Obveščajo, da bo do 21. aprila potekala akcija za večjo varnost voznikov enoslednih vozil. Policisti bodo med akcijo izvajali poostrene nadzore na cestnih odsekih, ki jih motoristi uporabljajo najpogosteje. Opozarjajo. Motoristi bodite previdni, svojo hitrost prilagodite svojemu znanju in razmeram na cesti.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.
Več v Črna kronika