Oseba ni želela zapustiti uradnih prostorov državnega organa

Ormoški policisti so prejeli obvestilo o kršitvi javnega reda in miru v upravni enoti Ormož.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. april 2024 ob 07:46
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 12. aprila, ob 9.30 so policisti prejeli obvestilo o goljufiji, ki je bila storjena na škodo podjetja. Policisti bodo v okviru preiskave zbrali obvestila in nato ustrezno ukrepali. O svojih ugotovitvah bodo obvestili okrožno državno tožilstvo.

Ob 9.50 so policisti prejeli obvestilo o kršitvi javnega reda in miru v upravni enoti Ormož. Oseba ni želela zapustiti uradnih prostorov državnega organa kljub opozorilu pristojne osebe. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 12.48 so policisti prejeli obvestilo o poškodbi plinovoda v Ormožu, zaradi katerega je začel uhajati zemeljski plin. Plinovod so poškodovali delavci z gradbenim strojem. Policisti so zavarovali širšo okolico in počakali na prihod pristojnih služb. V okviru preiskave bodo policisti zbrali potrebna obvestila in nato ustrezno ukrepali. Svoje ugotovitve bodo posredovali okrožnemu državnemu tožilstvu.

V nedeljo, 14. aprila, ob 12.45 uri je bil vozniku osebnega avtomobila odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi indikatorja pokazal 0,47 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi tega mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja, začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, prav tako mu je bil izdan plačilni nalog.




Več v Črna kronika

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V trčenju sta se poškodovali dve osebi

ponedeljek, 29. april 2024 ob 09:45
Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26