Slovesno predali obnovljeno telovadnico pri OŠ Razkrižje svojemu namenu

Vrednost celotne investicije je 91.598,67 €. Od tega je Ministrstvo za gospodarstvo turizem in šport prispevalo 50.000 €.

Prlekija-on.net, četrtek, 25. april 2024 ob 15:08
Slovesnost ob predaji obnovljene telovadnice pri OŠ Razkrižje

Slovesnost ob predaji obnovljene telovadnice pri OŠ Razkrižje

Ob zaključku obnove večnamenske športne telovadnice pri Osnovni šoli Janeza Kuharja Razkrižje, so pripravili slovesnost s kulturnim programom, prikazom uporabe športnih orodij in rekvizitov ter pogostitvijo. Na dogodku so prisostvovali učenci OŠ Razkrižje, zaposleni, povabljeni gostje ter drugi občani.

Investicijo je sofinanciralo Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport iz sredstev Javnega razpisa za izbor sofinanciranja investicij v obnovo večnamenskih športnih dvoran ali telovadnic in posodobitve ali vzpostavitve novih zunanjih športnih površin v letu 2023. Vrednost celotne investicije je 91.598,67 €. Od tega je Ministrstvo za gospodarstvo turizem in šport prispevalo 50.000 €.

Z izvedbo investicije so izjemno zadovoljni, saj so na tej mali površini (285,06 m2 telovadnih površin ter 19,3 m2 prostorov za skladiščenje) zadostili potrebam za vse starostne skupine ter različne športne aktivnosti. Z investicijo so izboljšali varnost, kakovost in učinkovitost dela vsem učencem v šoli, otrokom v vrtcu ter izboljšali športno ponudbo vsem zunanjim udeležencem, ki koristijo športno dvorano, tako tekmovalno kot rekreativno.




Več v Gospodarstvo