V soboto obravnavali ugriz psa in zasegli prepovedano drogo

Javni red in mir je bil kršen v sedmih primerih in sicer petkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Dva kršitelja, ki se nista pomirila sta bila pridržana.

Prlekija-on.net, nedelja, 26. maj 2024 ob 09:49
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklih 24 urah obravnavali šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, štiri prometne nesreče, dve poškodbi vozil s strani divjadi, ugriz psa ter zasegli prepovedano drogo.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali dve poškodovanji tuje stvari, dve povzročitvi lahke telesne poškodbe, tatvino in namerno poškodovanje vozila.

Na področju prometne varnosti so obravnavali štiri prometne nesreče. V eni se je oseba lažje telesno poškodovala, v treh nesrečah pa je nastala le gmotna škoda. Obravnavali so še dve poškodbi vozil s strani divjadi.

Javni red in mir je bil kršen v sedmih primerih in sicer petkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Dva kršitelja, ki se nista pomirila sta bila pridržana. Obravnavali so še ugriz psa in zasegli prepovedano drogo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.




Več v Črna kronika