Sandi Horvat Sunny predstavlja svojo najnovejšo pesem Vrvli

Ta globoko čustvena in inspirativna skladba, ki govori o veri v sebe in prenaša popotnico zanamcem, napoveduje njegovo prihajajočo mini ploščo Vedno najdeš čas, ki bo izšla 1. septembra 2024.

Prlekija-on.net, sobota, 8. junij 2024 ob 19:54
Sandi Horvat Sunny, foto Sanja B.

Sandi Horvat Sunny, foto Sanja B.

Sandi Horvat Sunny predstavlja svojo najnovejšo pesem Vrvli. Ta globoko čustvena in inspirativna skladba, ki govori o veri v sebe in prenaša popotnico zanamcem, napoveduje njegovo prihajajočo mini ploščo Vedno najdeš čas, ki bo izšla 1. septembra 2024.

Videospot prispevali dolgoletni prijatelji KUD Pozitiv

Videospot so prispevali KUD Pozitiv, ki deluje v mladinskem polju, v neposredni povezavi z Dijaškim domom Ivana Cankarja, dejavnosti skupine segajo na področje medijskih in scenskih umetnosti. V tokratni delavnici skupine Video Svet direktor produkcije Radovan Jaušovec in Boštjan Božič Boško z udeleženci Maj Palik, Jaka Slejko, Izidor Čemažar, Sebastjan Rot, Tjaša Hozjan in Fijona Herlič, ter producenta Drago Pintarič in Šemso Mujanović.

Sandi Horvat Sunny
Sandi Horvat Sunny, foto: KUD Pozitiv

O albumu "Vedno najdeš Čas"

Prihajajoči album Vedno Najdeš Čas bo izšel 1. septembra, na njem bo pet skladb, ki se bodo dotikali tem ljubezni, osebne rasti in življenjskih preizkušenj. Album je rezultat večletnega dela in predstavlja pomemben mejnik v Sandijevi glasbeni karieri.

O umetniku

Sandi Horvat Sunny, rojen leta 1990, je vsestranski glasbeni umetnik iz Murske Sobote. Kot pripadnik romske manjšine je glasbo čutil že od malih nog. Njegov glasbeni talent je bil prepoznan že v najstniških letih, ko se je udeleževal romskih taborov in sodeloval pri gledališko-glasbenih predstavah. Poleg petja in skladanja, je Sandi tudi multiinštrumentalist in producent. Njegova glasbena pot ga je popeljala skozi različne projekte, vključno s sodelovanji z znanimi slovenskimi glasbeniki in ustvarjanjem priredb prekmurskih ljudskih pesmi.

Pesmi lahko prisluhnete v spodnjem videu.



Več v Glasba in film