Predsednik Državnega sveta obiskal uspešno družinsko podjetje v Ključarovcih

Ogledal si je družinsko podjetje Ključavničarstvo Čuk - JDJ Denis Čuk, s. p. v Ključarovcih, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo in spada med tri najbolj uspešno rastoča podjetja v občini Križevci.

Prlekija-on.net, nedelja, 23. junij 2024 ob 08:08
Predsednik Državnega sveta v Prlekiji, foto: Občina Križevci

Predsednik Državnega sveta v Prlekiji, foto: Občina Križevci

V sredo, 18. junija, sta predsednik Državnega sveta Marko Lotrič in sekretarka DS dr. Monika Kirbiš Rojs ob obisku v Prlekiji, obiskala tudi Ključavničarstvo Čuk - JDJ Denis Čuk, s. p., družinsko podjetje v Ključarovcih.

Podjetje se ponaša z dolgoletno tradicijo in spada med tri najbolj uspešno rastoča podjetja v občini Križevci. Podjetje ponuja rešitve na področju strojnega ključavničarstva, njihove dejavnosti pa obsegajo strojno obdelavo, preoblikovanje kovin ter izdelavo manjših kovinskih konstrukcij in drugih drobnih izdelkov. Izvajajo obdelavo nerjavnega in navadnega jekla ter aluminija ter nudijo kakovostno opravljene storitve na podlagi zahtev oziroma dokumentacije naročnika. Zaradi majhnosti in univerzalnosti podjetja zagotavljajo popolno prilagodljivost kupcu.

Zaposlujejo 14 oseb. V podjetju so navedli, da so za uspešno delo ključni kadri, ki jih uspejo pridobiti. Zaposlenim pa največ pomeni enoizmenski 8-urni delovnik in ugodni delovni pogoji. Zaposleni so predstavili proizvodni proces.

Predsednik Državnega sveta je bil navdušen nad predstavitvijo podjetnika in širokega spektra poslovnih partnerjev, s katerimi podjetnik sodeluje.

Predsednik DS je ob tem obiskal tudi gostilno Gorica v Bučečovcih, ki med drugim ponuja izvrstno prleško kulinariko na moderen način.

Predsednik Državnega sveta v Prlekiji, foto: Državni svet

Predsednik Državnega sveta v Prlekiji: o poplavni varnosti, položaju gospodarstva in najboljših prleških gibanicah


#DS v Prlekiji Predsednik DS Marko Lotrič in sekretarka DS dr. Monika Kirbiš Rojs sta obiskala Ključavničarstvo Čuk –...

Objavil/a Državni svet RS dne Sreda, 19. junij 2024


Več v Gospodarstvo