6 let portala Prlekija-on.net

20. decembra 2005 je na portalu bila vpisana prva vsebina

Prlekija-on.net, četrtek, 22. december 2011 ob 20:065
Prlekija-on.net

Prlekija-on.net

Te dni mineva 6 let od nastanka portala Prlekija-on.net, ki danes velja za najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji. V šestem letu ga je obiskalo 550.000 obiskovalcev, kar je za 85% več kot lani, obiskovalci pa ste na spletni strani kliknili 7.000.000 krat, kar je za 150% več kot lani.

Uraden datum začetka portala velja sicer 1. januar 2006, a ideja in izvedba je bila izpeljana že nekoliko prej. Portal je v tem času bil večkrat celovito prenovljen, na zadnje letos. Portal je neodvisni medij, ki se financira izključno iz oglaševanja in iz lastnih finančnih virov, a je kljub temu zelo ažuren in marsikatero novico izveste prvi prav iz naših strani, prisotni pa smo na večini večjih in tudi manjših lokalnih dogodkih od koder poročamo o dogajanju v naši okolici v sliki in besedi.

V letošnjem letu se je tudi zaradi povečanja obsega poročanja povečala naša ekipa, pridruži pa se lahko kdorkoli, ki ga zanima fotografija in poročanje o lokalnih dogodkih.

V šestem letu delovanja je bilo na portal vpisanih preko 1.200 avtorskih člankov ter dodanih preko 19.000 avtorskih fotografij.

Ob tem se v uredništvu zahvaljujemo vsem stalnim uporabnikom, vsem registriranim uporabnikom, ki jih je v tem trenutki preko 2.060 ter vsem naključnim obiskovalcem, ki kakorkoli kdajkoli zaidejo na našo spletno stran. Za uspešno pot ste zaslužni prav vsi obiskovalci portala, saj z nami ustvarjate vsebine in delate ta portal še boljši in bolj zanimiv.

Portal Prlekija-on.net ima tudi svojo Facebook skupino, ki šteje preko 2.040 uporabnikov, pridružite pa se ji lahko tukaj, na portal pa se lahko prijavite tudi s svojim Facebook računom.

Letos smo vam na portalu predstavili tudi novost, to sta dve lastni spletni igri, Jurka šmarnica klinton in Božičkova darila z neba, ki vsem omogočata, da svoj rezultat shranite.

Spremljajte nas tudi v sedmem letu ;)


Jernej četrtek, 22. december 2011 ob 22:34

To ja Čestitam za obletnico! Dale tak! To ja

pravični petek, 23. december 2011 ob 01:06DEJAN ČESTITKE ! Ploskač Ploskač To ja


zorank petek, 23. december 2011 ob 06:09

Čestitke... Nasmeh

Lenny petek, 23. december 2011 ob 21:20

Ploskač Čestitke in še vsaj na naslednjih 6 Ploskač

TUNČEK nedelja, 1. januar 2012 ob 16:48

Sen sicer malo kesen, samo fseeno veka hvola za Dejanovo delo. Portoli pa zaželin, da še dugo uspevle in se širi ne samo po Prlekiji ampak tüdi po celi naši držovi in tüdi inozemstvi med našimi prleškimi Gastarbejteri. Klanjam Tut tut Tut tut Slovenija

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Portal

Prlekija-on.net na Prleškem sejmu

Obiščite nas na Prleškem sejmu

četrtek, 1. avgust 2019 ob 20:44