6 let portala Prlekija-on.net

20. decembra 2005 je na portalu bila vpisana prva vsebina

Prlekija-on.net, četrtek, 22. december 2011 ob 20:065
Prlekija-on.net

Prlekija-on.net

Te dni mineva 6 let od nastanka portala Prlekija-on.net, ki danes velja za najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji. V šestem letu ga je obiskalo 550.000 obiskovalcev, kar je za 85% več kot lani, obiskovalci pa ste na spletni strani kliknili 7.000.000 krat, kar je za 150% več kot lani.

Uraden datum začetka portala velja sicer 1. januar 2006, a ideja in izvedba je bila izpeljana že nekoliko prej. Portal je v tem času bil večkrat celovito prenovljen, na zadnje letos. Portal je neodvisni medij, ki se financira izključno iz oglaševanja in iz lastnih finančnih virov, a je kljub temu zelo ažuren in marsikatero novico izveste prvi prav iz naših strani, prisotni pa smo na večini večjih in tudi manjših lokalnih dogodkih od koder poročamo o dogajanju v naši okolici v sliki in besedi.

V letošnjem letu se je tudi zaradi povečanja obsega poročanja povečala naša ekipa, pridruži pa se lahko kdorkoli, ki ga zanima fotografija in poročanje o lokalnih dogodkih.

V šestem letu delovanja je bilo na portal vpisanih preko 1.200 avtorskih člankov ter dodanih preko 19.000 avtorskih fotografij.

Ob tem se v uredništvu zahvaljujemo vsem stalnim uporabnikom, vsem registriranim uporabnikom, ki jih je v tem trenutki preko 2.060 ter vsem naključnim obiskovalcem, ki kakorkoli kdajkoli zaidejo na našo spletno stran. Za uspešno pot ste zaslužni prav vsi obiskovalci portala, saj z nami ustvarjate vsebine in delate ta portal še boljši in bolj zanimiv.

Portal Prlekija-on.net ima tudi svojo Facebook skupino, ki šteje preko 2.040 uporabnikov, pridružite pa se ji lahko tukaj, na portal pa se lahko prijavite tudi s svojim Facebook računom.

Letos smo vam na portalu predstavili tudi novost, to sta dve lastni spletni igri, Jurka šmarnica klinton in Božičkova darila z neba, ki vsem omogočata, da svoj rezultat shranite.

Spremljajte nas tudi v sedmem letu ;)