Umrl eden najboljših slovenskih strelcev, številni se poslavljajo od njega

Venta je bil eden najboljših slovenskih strelcev, več let je bil državni reprezentant Slovenije, pred leti pa je slovensko športno državljanstvo zamenjal za nemško in od leta 2019.zastopal Nemčijo.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. julij 2024 ob 11:36

Žalna vest, veliko prehitro nas je v tragični nesreči za vedno zapustil eden izmed najboljših slovenskih strelcev Kevin Venta. Vsi njegovi klubski in strelski prijatelji mu želimo, da naj počiva v miru.

Objavil/a Strelsko društvo Kovinar Ormož dne Ponedeljek, 8. julij 2024

Kevin Venta

Kot smo že poročali, so v nedeljo iz PU Maribor sporočili, da obravnavajo utopitev 33-letnega moškega, o kateri so bili obveščeni v soboto zvečer. Kljub hitri zdravstveni pomoči, je moški na kraju žal izgubil življenje. Po neuradnih informacijah gre za znanega športnika z območja Ormoža, Kevina Vento. Od njega se poslavljajo številni športni kolegi, med drugim airsoft in strelska društva, kjer je bil aktiven.

Policisti sicer o dogodku še zbirajo obvestila, tako da bodo dodatne informacije o tem posredovali v prihodnjih dneh.

Venta je bil eden najboljših slovenskih strelcev, več let je bil državni reprezentant Slovenije, pred leti pa je slovensko športno državljanstvo zamenjal za nemško in od leta 2019.zastopal Nemčijo. Na klubski ravni je od leta 2013 tekmoval v nemški bundesligi, ki velja za najmočnejše strelsko tekmovanje na svetu in priložnost nastopa v njej dobi le peščica najboljših tujih tekmovalcev. V svoji karieri je dosegel več slovenskih rekordov v streljanju. Med drugim je zastopal tudi SD Kovinar Ormož in SK Strahoninec iz Hrvaške.

Do nesreče je prišlo v bazenu

Na območju Ormoža obravnavajo utopitev 33-letnega moškega


Ma reggel kaptuk a nagyon rossz hírt. Kevin itt hagyott minket egy baleset következtében, ami tegnap történt. Kevin az...

Objavil/a Easy Base Airsoft dne Nedelja, 7. julij 2024


Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34