Na OŠ Mala Nedelja smo plesali

Na OŠ Mala Nedelja je potekal prav poseben športni dan - dan, obarvan s plesom

Svetlana Oletič, sreda, 11. april 2012 ob 19:281
Plesni dan na OŠ Mala Nedelja

Plesni dan na OŠ Mala Nedelja

V torek, 10. aprila, je na OŠ Mala Nedelja potekal prav poseben športni dan - to je bil dan, obarvan s plesom. Levji delež pri organizaciji športnega dne je prevzela Plesna šola Urška pod vodstvom Nine Fras.

Učenci od 1. do 9. razreda so sodelovali v različnih plesnih delavnicah, ki so jih zanje pripravili plesni učitelji Nina, Uroš, Manja, Tea in Katja. Tako so učenci spoznali različne plese: street dance, break dance, show dance, hip-hop, disco dance in seveda plese za najmlajše.

Po naporni vadbi in spoznavanju osnov omenjenih plesov so učenci svoje pridobljeno plesno znanje prikazali na zaključni predstavitvi v šolski telovadnici. Vzdušje je bilo enkratno, nastope posameznih skupin je hudomušno povezoval plesni učitelj Uroš. Sodelovali so prav vsi učenci. Poleg učencev naše šole so se predstavile še mlade plesalke Plesne šole Urška - Veronika, Melisa, Eva in Tia, ki so požele glasen aplavz. Občinstvo pa sta na noge dokončno spravila učenca naše šole - Pamela in Jan Križan, ki že nekaj časa vadita break dance. Na koncu smo vsi bili istega mnenja - doživeli smo enkraten, nepozaben športni dan.


Več v Kultura in izobraževanje