Raoul & the WiseMen zaigrali na Jeruzalemu

Jeruzalemski glasbeni večer, kjer je LTO Prlekija Ljutomer pripravila koncert s skupino »Raoul & the WiseMen« iz Nizozemske

Prlekija-on.net, sreda, 11. julij 2012 ob 18:351
Raoul & the WiseMen

Raoul & the WiseMen

V nedeljo, 8. julija, smo bili priča drugemu Jeruzalemskemu glasbenemu večeru na dvorišču Dvorca Jeruzalem, kjer je LTO Prlekija Ljutomer pripravila koncert s skupino »Raoul & the WiseMen« iz Nizozemske.

Mednarodna sestava skupine je izvajala jazz, soul in pop skladbe, katere so v ambientu Jeruzalema polnila ušesa ljubiteljem glasbe. Spet so nas ti mladi glasbeniki presenetili s svojo svežino, lastnimi skladbami ter interpretacijo skladb. Kot lani, nam je tudi letos Raul zapel pesmi v slovenskem jeziku "Prisluhni mi", »Stop« in »Za prijatelje«.

Sam prireditveni prostor se je letos izkazal za premajhnega, saj se je število poslušalcev povečalo. To pomeni, da so koncerti v tej glasbeni zvrsti in v tem ambientu na pravi poti, da »zrastejo« v kaj več.

Direktor LTO Prlekija Ljutomer, Andrej Vršič, nam je zaupal, da se bo naslednje leto prireditveni prostor preselil na večji prostor, vendar še vedno na Jeruzalemu (zraven Dvorca Jeruzalem ter vinoteke).

Tudi med poslušalci je bilo čutiti, da komaj čakajo naslednji Jeruzalemski glasbeni večer.


Več v Družabno