Plesali bodo za park

Humanitarni »Turistični ples 2012« v Radencih

Filip Matko, sreda, 7. november 2012 ob 15:39
Radenski park je potreben obnove

Radenski park je potreben obnove

V Radencih se bo v petek, 23. novembra, ob 19. uri pričel humanitarni »Turistični ples 2012«, ki ga pripravlja Turistično društvo Radenci. Pod vodstvom predsednice Karmen Žibert Kaučič je namreč devetčlanski Upravni odbor tega društva na svoji zadnji seji v začetku novembra odločil, da bo za dobrobit domačega kraja in njegovih prebivalcev ter v namene humanitarnosti vsako leto odslej pripravil dobrodelni ples.

Prva tovrstna humanitarna prireditev bo tako v restavraciji hotela Radin Zdravilišča Radenci. Za zabavo in ples vseh zbranih, pričakujejo jih okrog 150, bo vsekakor poskrbela znana pomurska glasbena skupina Nova Legija. Njihov gost, kot tudi posebni gost na tokratnem humanitarnem plesu, bo pevec Alfi Nipič iz Maribora.

Istočasno s humanitarnim plesom bo tudi avkcija slik. Le-te so jih slikarji podarili Turističnemu društvu Radenci, da jih lahko le odproda v humanitarne namene. Slike, ki pa se ne bodo prodale v času humanitarnega plesa, bodo na prodaj tudi še naslednje dni, v recepciji hotela Radin.

Člani Upravnega odbora Turističnega društva Radenci so se že odločili, da na »Turističnem plesu 2012« zbrana finančna sredstva namenijo za ureditev parka v Radencih. Tako bo tudi od vsake prodane vstopnice del denarja (po 5 eurov) namenjen za urejevanje parka. Vsi zainteresirani za ples ali avkcijo slik si lahko vstopnice vnaprej kupijo v Turistično informativnem centru na avtobusnem postajališču v Radencih ali v recepciji hotela Radin. Ob nakupu se vsak odloči, če bo imel vstopnico z večerjo ali brez nje.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje