Prlekija-on.net vstopa v osmo leto delovanja

Prva vsebina na portalu, je bila objavljena 20. decembra 2005

Prlekija-on.net, sobota, 22. december 2012 ob 16:125
Prlekija-on.net

Prlekija-on.net

Te dni mineva 7 let odkar se je na spletu pojavil portal Prlekija-on.net, ki danes velja za najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji. V sedmem letu ga je obiskalo 800.000 obiskovalcev, kar je za 40% več kot lani, obiskovalci pa ste na spletni strani kliknili 12.500.000 krat, kar je za 80% več kot lani.

Prlekija-on.net je neodvisni medij, ki se financira izključno iz lastnih finančnih virov ustanovitelja, a je kljub temu zelo ažuren in marsikatero novico izveste prvi prav iz naših strani, prisotni pa smo na vseh večjih in tudi manjših lokalnih ter tudi regionalnih dogodkih od koder poročamo o dogajanju v naši okolici v sliki, videu in besedi.

Ob tem se v uredništvu zahvaljujemo vsem stalnim uporabnikom ter vsem naključnim obiskovalcem, ki kakorkoli kdajkoli zaidete na našo spletno stran, saj z nami ustvarjate vsebine in delate naš portal še boljši in bolj zanimiv.

Portal Prlekija-on.net ima tudi svojo Facebook stran, ki šteje preko 5.400 uporabnikov, prisotni pa smo tudi na Twitter-ju, YouTube-u in G+. Na portal se lahko prijavite tudi s svojim Facebook računom.

Prleške cejtnge, tiskana izdaja portala, ki so izhajale tri leta, pa so svojo pot zaključile. V petek je izšla zadnja številka, dobite pa jo lahko v TIC-u v Ljutomeru.

Spremljajte nas še naprej.